Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Koiraystävällinen Hotel Indigo järjesti Canine Cocktail -tilaisuuden koiranomistajille ja näiden lemmikeille.

Restel Hotel Group

Koiraystävällinen Hotel Indigo järjesti Canine Cocktail -tilaisuuden koiranomistajille ja näiden lemmikeille.

Tiedote.
Julkaistu: 05.06.2015 klo 15:22
Julkaisija: Restel Hotel Group

Helsingin Bulevardille maaliskuussa 2015 avautunut Hotel Indigo järjesti tiistaina 2. kesäkuuta Soup & Juice -ravintolassaan Canine Cocktail -tilaisuuden koiranomistajille ja näiden lemmikeille. Tilaisuuden avulla Hotel Indigo haluaa viestiä lemmikkiystävällisestä linjastaan.

Tilaisuudessa esiintyi eläintenkouluttaja Tuire Kaimio, joka on kouluttanut ammatikseen useita eläimiä elokuviin, kuten Poika ja ilves -elokuvan ilveksen, sekä opastanut Nepalissa paikallisia norsujen käsittelyssä. Canine Cocktail -tapahtuma toteutettiin yhdessä Musti ja Mirri -eläintarvikemyymälöiden ja Dogroom-trimmaussalongin kanssa.

”Hotel Indigossa lemmikit saavat aina oman huomionsa. Myös koirasi on lomalla ja me pidämme huolta, että lemmikkisi viihtyy”, toteaa hotellinjohtaja Mikaela Pomrén. ”Hotelliimme voi varata myös erityisen koirapaketin, jossa lemmikille on tarjolla oma koirapeti ja pyyhe, vesikuppi, sekä koiranruokaa ja pieni yllätyspussi. Hotel Indigon ravintoloihin ja terassille voi myös ottaa ihmisen parhaan ystävän mukaan. Nelijalkaiselle asiakkaillemme on niissä aina tarjolla muun muassa oma vesikuppi.” jatkaa Pomrén.

 

Liitetiedostot

Lisätiedot:

Mikaela Pomrén, General Manager, Hotel Indigo® Helsinki – Boulevard, puh. 040 547 0429, mikaela.pomren@restel.fi

Joanna Backman, Sales & Marketing Manager, Hotel Indigo® Helsinki – Boulevard, puh. 050 431 4354, joanna.backman@restel.fi

www.helsinki-boulevard.hotelindigo.com

Hotel Indigo Helsinki – Boulevard on avattu 3.3.2015. Hotelli sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa Bulevardi 26. Hotel Indigo® Helsinki – Boulevard on Pohjoismaiden ensimmäinen Hotel Indigo® -hotelli. Lähimmät sisarhotellit sijaitsevat tällä hetkellä Pietarissa ja Berliinissä. Euroopassa on tällä hetkellä 18 Hotel Indigo® -hotellia. Hotel Indigo Helsinki – Boulevard tarjoaa 120 huonetta, joista 14 on Executive-huoneita ja yksi Junior Suite. Lisäksi hotellissa on kaksi ravintolaa; Bröd Punavuori sekä Soup & Juice, Boardroom-kokoustila, 35-paikkainen autotalli sekä ainutlaatuisen Body, Mind & Soul -studio. www.hotelindigo.com/helsinki-boulevard.

IHG (InterContinental Hotels Group) on globaali hotelliyritys, jonka portfolioon kuuluu yhdeksän hotellibrändia mukaan lukien InterContinental® Hotels & Resorts, Hotel Indigo®, Crowne Plaza® Hotels & Resorts, Holiday Inn® Hotels & Resorts, Holiday Inn Express®, Staybridge Suites®, Candlewood Suites®, EVEN™ Hotels ja HUALUXE® Hotels and Resorts. IHG:n toiminnan piirissä on yli 4900 hotellia ja 697 000 huonetta lähes sadassa maassa. Lisäksi valmisteilla tai valmistumassa on noin 1200 hotellia.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs