Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Kansainvälinen Holiday Inn palaa Tampereelle syyskuussa

Restel Hotel Group

Kansainvälinen Holiday Inn palaa Tampereelle syyskuussa

Tiedote.
Julkaistu: 23.06.2015 klo 11:11
Julkaisija: Restel Hotel Group

 

Yksi maailman tunnetuimmista hotelliketjuista palaa Tampereelle, kun uusi Holiday Inn Tampere - Central Station avataan tulevan syyskuun alussa Rautatienkatu 21:een. Holiday Inn tarjoaa Tampereen hotellimarkkinoille kansainvälisen vaihtoehdon, yli 3500 Holiday Inn -hotellia maailmalla majoittavat jopa 100 miljoonaa asiakasta vuosittain. Uusi Holiday Inn valmistuu nykyisen Cumulus-hotellin tilalle. Hotellinjohtajana toimii Tampereella alan piireissä tunnettu Timo Haapanen.

Holiday Inn Tampere - Central Station -hotelliin valmistuu 177 modernia huonetta, joista 25 Executive-huonetta sijaitsee hotellin ylimmässä kerroksessa. Hotellin aula ja oleskelutilat uudistetaan täysin Holiday Inn -ketjun Open Lobby -konseptia mukaillen. Ravintola Martina jatkaa toimintaansa edelleen tarjoten jatkossa hotelliaamiaista, lounasta ja illallista. Hotellivieras voi käyttää maksutta myös hotellin asiakassaunoja ja kuntosalia. Autolla saapuvien asiakkaiden käytössä on pysäköintitilaa niin sisäpihalla kuin parkkihallissa. Junamatkustajat pääsevät hotelliin suoraan laiturin 1 kautta.

”Tampere on Suomen suosituimpia liike-, kokous- ja vapaa-ajan matkustuskaupunkeja. Nykyisessä hotellitarjonnassa on kysyntää kansainvälisesti tunnetulle brändille. Paikkana Rautatienkatu 21 istuu täydellisesti Holiday Inn -konseptiin”, toteaa Gabor Pusztai, ketjujohtaja PK-seutu & IHG-hotellit.

Nykyisen Cumulus-hotellin muutostyöt aloitettiin jo tämän vuoden huhtikuussa, jolloin hotellin aulassa uusittiin lattia ja vastaanoton tiski sekä vaihdettiin hotellihuoneisiin uudet Holiday Inn -vuoteet. Samaan aikaan myös tehtiin hotellin asiakasturvallisuuteen liittyviä uudistuksia Holiday Inn -ketjun globaalien määritysten mukaan. Hotellien turvallisuus on InterContinental Hotels Groupille (IHG) erittäin tärkeä asia. Maailmanlaajuiset säädökset ylittävät usein paikalliset vaatimukset, koskien niin fyysistä kuin muuta turvallisuutta.

”Käynnissä oleva projekti ei pelkästään muuta hotellin nimeä, vaan tulemme tarjoamaan asiakkaillemme aivan uuden hotellin. Asiakastilojen uudistus tuo raikkaan ilmeen sekä monta toiminnallista parannusta vieraillemme. Hotellihuoneissa tehdään myös näkyviä ja tuntuvia uudistuksia, niin huoneiden kuin kylpyhuoneiden osalla.”, kertoo hotellinjohtaja Timo Haapanen.

”Jatkamme hotellin muutostöitä elokuussa kerros kerrallaan, näin asiakkaille ei koidu uudistuksesta suurta haittaa. Elokuun lopulla hotellin viimeistelytyöt käsittävät koko talon, jolloin hotelli on kiinni 21.8.2015 alkaen, kunnes avaamme uuden Holiday Inn -hotellin 1.9.2015.” jatkaa Haapanen.

Aina ensimmäisen hotellin avaamisesta Memphisissä 1952 lähtien Holiday Inn on halunnut tarjota käytännöllisiä mukavuuksia niin vapaa-ajan tai työn vuoksi matkaaville. Holiday Inn -hotellien tunnusomaisuudet muodostuvat asiakkaille tärkeistä asioista: ystävällinen Stay Real -asiakaspalvelumalli, runsas huonevarustelu, tilaustyönä tehty vuode ja Pillow Menu sekä maailman ensimmäinen ja laajin kanta-asiakasohjelma - IHG Rewards Club.

Holiday Inn Tampere - Central Station, Rautatienkatu 21, 33100 TAMPERE, www.finland.holidayinn.com

 

Liitetiedostot

Lisätiedot:

Timo Haapanen, Holiday Inn Tampere - Central Station, hotellinjohtaja, 03 2392 2100, timo.haapanen@restel.fi

Gabor Pusztai, ketjujohtaja, Pääkaupunkiseutu & IHG-hotellit, 0400 605 274, gabor.pusztai@restel.fi

Timo Vehmas, Brand Manager, IHG-hotellit, 09 733 5842, timo.vehmas@restel.fi

Kuvat: images.restel.fi (tunnus guest, salasana guest), Holiday Inn Tampere - Central Station

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Restel operoi InterContinental Hotels Groupin franchise-sopimuksella kuutta Holiday Inn- hotellia, yhtä Crowne Plaza -hotellia sekä maaliskuussa 2015 avattua Hotel Indigo Helsinki - Boulevard -hotellia Suomessa. Restelin ja InterContinental Hotels Groupin yhteistyö on alkanut vuonna 1997. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 45 hotellilla, joissa on yhteensä yli 8 000 huonetta, ja yli 230 ravintolalla. Restelin hotelleihin kuuluu kansainvälisten IHG-hotellien lisäksi myös kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut sekä Hotelli Seurahuone Helsinki myötä. www.restel.fi.

Maailmanlaajuisen Holiday Inn hotelliketjun tarina alkoi Memphisissä yli 50 vuotta sitten. Vuonna 1952 Holiday Inn hotellien perustaja Kemmons Wilson päätti perustaa hotelliketjun, joka tarjoaa palveluja, joita aiemmin ei ollut saatavilla. Kemmons Wilsonin ensimmäinen Holiday Inn avattiin vuonna 1952 Memphisissä Wilsonin perheen kotikaupungissa. Nykyisin maailmalla toimii yli 1200 Holiday Inn -hotellia, lähes 70 maassa. Tasokkaat ja nykyaikaiset Holiday Inn -hotellit sopivat yhtälailla liikematkustajille kuin lomailijoillekin. Holiday Inn ketju on kansainvälisten tutkimusten mukaan yksi maailman tunnetuimmista hotelliketjuista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs