Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Kaakko135° (Pyhtää, Kotka, Hamina, Virolahti ja Miehikkälä) valloittaa luonnollaan ja tapahtumillaan Kotimaan Matkailumessuilla Tampereella 11.–13.4.2014

Kaakko135°

Kaakko135° (Pyhtää, Kotka, Hamina, Virolahti ja Miehikkälä) valloittaa luonnollaan ja tapahtumillaan Kotimaan Matkailumessuilla Tampereella 11.–13.4.2014

Tiedote.
Julkaistu: 10.04.2014 klo 12:14
Julkaisija: Kaakko135°

Kaakko135° – Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä - osallistuu 11.–13.4. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettäville Kotimaan Matkailumessuille, jotka ovat osa Supermessut-tapahtumaa.  Supermessut koostuvat Kotimaan Matkailumessujen lisäksi Puutarha-, Viini- ja Kirjamessuista sekä Tampere Bike Showsta.

Hyvän tuulen rannikko esittäytyy osastolla C 114. Kaakon messuosaston teemana ovat Kotkan-Haminan seudun upeat tapahtumat ja luontomatkailun mahdollisuudet. Luontomatkailijoille esitellään mm. Salpapolun vaellusreittejä Virolahdella ja Miehikkälässä sekä Kymijoen melontareittiä Anjalankoskelta Pyhtäälle. Molemmat reitit ovat seudun parhaimmistoa luontomatkailun kohteina ja niistä on tuotettu kevään aikana sekä painetut että sähköiset reittioppaat.

Kaakon kevät ja kesä ovat täynnä tapahtumia. Virolahdella on hienot mahdollisuudet kokea arktika, arktisten lintujen muutto, joka on näyttävin Suomessa havaittavista lintumaailman tapahtumista. Arktika-päivät järjestetään 23.–25.5. Virolahdella. Kotkassa Langinkosken keisarillisen kalastusmajan 125. juhlavuotta vietetään monien tapahtumien merkeissä toukokuun juhlaseminaarista alkaen. Kansankulttuuri- ja pelimannipäiviä puolestaan juhlitaan 1.–6.7. Miehikkälässä.

The Gangut Regatta -purjelaivatapahtuma rantautuu 22.–24.7. Kotkaan ja Suomen suurinta merikarnevaalia, Kotkan Meripäiviä, vietetään jälleen 24.–27.7.  Kansainvälinen sotilasmusiikkifestivaali Hamina Tattoo soi tänä kesänä 29.7.–2.8. teemanaan Itämeri. Tangon pyörteisiin päästään Elokuun Tango -tapahtumassa 16.–17.8. Pyhtäällä.

MAALLA, MERELLÄ VAI ILMASSA?

Leikkimielisessä nettikisassa osallistuja pääsee testaamaan mikä Kaakon eläin olisi. Osallistujien kesken arvotaan kaksi palkintoa: elämyspäivä Salpalinjan historiallisiin maisemiin Miehikkälään ja Arktika-aiheinen risteily Virolahdella. Kilpailu on käynnissä osoitteessa www.kaakko135.fi/luontoweb

LISÄTIETOJA: 

Sanna Nikki, p. 040 190 2585, sanna.nikki@kaakko135.fi matkailupäällikkö, Kaakko135°/Cursor Oy

Kaakko135° sijaitsee itäisen Suomenlahden rannikolla,  Kymijoen ja itärajan välisellä alueella. Helsingin seudulta Kaakkoon ehtii autolla reilussa tunnissa. Alue käsittää viisi kuntaa:  Kotkan, Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän.

Seudullinen matkailun yhteismarkkinointi sai oman yksikkönsä Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy:ssä 1.1.2014 alkaen. Organisaatio yhdistää Kotkan, Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän matkailumarkkinoinnin. Kaakko135° matkailu toimii alueensa matkailuun erikoistuneena yksikkönä, joka tuottaa matkailun viestintä- ja informaatiopalveluita tiiviissä yhteistyössä seudun kuntien, yritysten ja seudullisten, kansallisten ja kansainvälisten sidosryhmien kanssa.

www.kaakko135.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs