Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Itään vai länteen?

Finnmatkat

Itään vai länteen?

Tiedote.
Julkaistu: 16.04.2015 klo 13:23
Julkaisija: Finnmatkat

 

Kiinnostavatko Vietnam, Kambodža ja Laos? Vai lähtisitkö mieluummin toiseen suuntaan, Yhdysvaltoja ihmettelemään? TEMA:n kiertomatkauutuudet vievät itään Indokiinaan ja länteen Pohjois-Amerikkaan.

                        
TEMA:n uutuuskiertomatkoilla Indokiinaan ja USA:han kokee kaksi erilaista maailmaa: vuosituhantisen ja monivivahteisen historian Aasiassa tai urbaanin kaupunkielämän ja intiaanikulttuurin USA:ssa.

– Idän matka suuntautuu Ranskan siirtomaavallan aikaiselle Indokiinan alueelle. Runsaan kolmen viikon aikana näkee valtavasti Vietnamia, Kambodžaa ja Laosia, kuvailee TEMA-koordinaattori Pirjo Salminen.

Indokiinassa matkalaisia viedään tunnelmasta toiseen, riisipelloilta Vietnamin sodan tapahtumapaikoille ja veneretkiltä ylellisiin temppeleihin. Matka vie myös Unescon maailmanperintökohteisiin, kuten Luang Prabangiin Laosissa ja Vietnamin vanhimpaan kaupunkiin Hoi Aniin.

Indokiinan-kiertomatkan kohokohdat:

  • veneretki Halonginlahdella
  • historiallinen Hoi An, Vietnamin vanhin kaupunki
  • Saigon ja Cu Chi -tunnelit
  • Khmerien valtakunta ja Angkor Watin temppeli
  • Luang Prabangin maailmanperintökohde

 

Lue lisää Indokiinan-kiertomatkasta:
http://www.temamatkat.fi/Matkavalikoima/Aasia/Vietnam/Indokiina--Vietnam-Kamboda-ja-Laos/

 

TEMA:n Suurella USA:n kiertomatkalla kuljetaan läpi koko Yhdysvaltain mantereen. Matka alkaa New Yorkista, jossa nähdään kaikki Ison Omenan tärkeimmät nähtävyydet. Seuraavaksi käydään Washington DC:ssä katsomassa muun muassa Capitol-kukkula ja muut Yhdysvaltojen politiikasta tutut paikat. Pääkaupungista matka jatkuu New Orleansiin, sitten intiaanien asuinsijoille New Mexicoon, Utahin Monument Valleyyn, Grand Canyonin kansallispuistoon ja Las Vegasin kasinoille. San Franciscossa koetaan muun muassa Golden Gate. Matka päättyy bluesin kotiin Chicagoon.

–Reissulla otetaan haltuun kaikki valtavan Amerikan tärkeimmät nähtävyydet. Osa matkasta tehdään lentäen, osa jenkkityyliin road trippinä, Salminen kertoo.

 

USA:n kiertomatkan kohokohdat:

  • New York
  • intiaanikulttuuria New Mexicossa
  • Grand Canyon
  • San Francisco


Lue lisää Suuresta USA:n kiertomatkasta:
http://www.temamatkat.fi/Matkavalikoima/Pohjois-Amerikka/Yhdysvallat/Suuri-USAn-kiertomatka/

 

Lisätietoja: Finnmatkat, viestintäpäällikkö Jenita Cresswell, p. 030 360 304 

Oy Finnmatkat Ab on Suomen suurin matkanjärjestäjä, ja se järjestää vuosittain noin 260 000 valmismatkaa. TEMA on Finnmatkojen kulttuuriin ja luontoon erikoistunut kiertomatkajärjestäjä. Finnmatkat kuuluu Pohjoismaiden johtavaan matkanjärjestäjäkonserniin TUI Nordiciin. Se on osa Lontoon pörssissä noteerattua maailman suurinta matkailukonsernia, TUI Groupia, jolla on vuosittain yli 30 miljoonaa matkustajaa 31 maasta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs