Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Iso-Syötteen perhealueen käytössä huima kasvu

Hiihtokeskus Iso-Syöte Oy

Iso-Syötteen perhealueen käytössä huima kasvu

Tiedote.
Julkaistu: 08.04.2016 klo 12:38
Julkaisija: Hiihtokeskus Iso-Syöte Oy

Laskettelukautta on vielä reilu kaksi viikkoa jäljellä ja rinteessä riittää vilskettä. ”Pääsiäinen oli tänä keväänä niin aikaisin, ettei kausi suinkaan päättynyt siihen. Viikolla rinteissä on erityisesti talviurheilupäivää viettäviä koululaisia, viikonloppuisin mökkiläisiä sekä lähialueiden päiväkävijöitä”, selvittää hiihtokeskus Iso-Syötteen aluejohtaja Jussi Kiiskilä. 

Iso-Syötteelle tehtiin viime kesän ja syksyn aikana isot, yli 700,000 euron investoinnit kun perhealue Lumimaata laajennettiin uudella ankkurihissillä sekä kahdella uudella rinteellä. Alueeseen kuuluu nyt kolme puolen kilometriä pitkää, leveää rinnettä, Musti ja Lysti maskottiporojen Seikkailumetsä-rinne, neljä hissiä, leikkialue, pulkkamäki, makkaranpaistopaikkoja sekä lastenhoitotalo Hippula. Kuten Iso-Syötteen muissakin hisseissä alle 7-vuotiaat kypäräpäät laskevat Lumimaassa ilmaiseksi, lisäksi alueella on kaksi kaikille ilmaista hissiä.

”Uusi rinne ja hissi on otettu hienosti vastaan ja on ollut ilahduttavaa nähdä niin paljon perheitä viettämässä yhdessä aikaansa uudistetussa Lumimaassa. Uusi hissi on otettu hyvin vastaan myös Lumimaan ”vanhojen” asiakkaiden toimesta, ja esimerkiksi MiniStreetin käyttäjät ovat ottaneet uuden hissin omakseen”, Kiiskilä kertoo.

Noin kolmasosa Iso-Syötteen asiakkaista suuntaa kulkunsa Lumimaahan: Lumimaassa tehtiin lähes kolmannes kaikista hissinousuista ja siellä vieraili neljännes asiakkaista kaudella 2015-2016. 

”Myöhäisestä kauden aloituksesta huolimatta Lumimaan hissinousut ovat kasvaneet huimat 40% viime vuoteen verrattuna, eli hissinousujen määrä on lähes puolitoistakertaistunut! Erityisesti sesongit ovat onnistuneet yli odotusten: esimerkiksi pääsiäisenä Lumimaan hissinousut yli kaksinkertaistuivat ja myös asiakasmäärä lähes tuplaantui. Tästä huolimatta jonotusajat lyhenivät selvästi aikaisemmista kausista”, Kiiskilä iloitsee. 

Hiihtokeskus Iso-Syöte on avoinna huhtikuun 23.päivään asti, sen jälkeen alkavat huoltotyöt ja seuraavan talvikauden valmistelu.

”Ensi talvea varten viimeistelemme vielä uuden rinteen maatyöt sekä parannamme siirtymäreittejä takarinteiden suuntaan. Tarkoitus on myös elävöittää Lumimaata erilaisilla elementeillä ja rinneprofiiliin on luvassa vielä jotain uudistuksia – mutta niihin palataan ensi kaudella!” Kiiskilä vinkkaa.

Iso-Syötteellä on hauskoja tapahtumia koko perheelle kevät viikonloppuisin, tarkista tapahtumat: syote.fi/tapahtumakalenteri

Lisätietoja antaa Jussi Kiiskilä, jussi.kiiskila@isosyote.com 050 543 5408

Iso-Syötteen maskotit näkyvät Lumimaassa

Hiihtokeskus Iso-Syöte on Suomen eteläisin tunturi, jonne Helsingistä kertyy matkaa 750km.

Iso-Syöte on perinteinen hiihtokeskus jossa laskettelu ja hauskanpito lumella ovat pääasiassa. Hiihtokeskuksessa on yhteensä 17 rinnettä ja kahdeksan hissiä. Suomen lumivarmimmalla alueella sijaitsevassa keskuksessa panostetaan erityisesti lapsiperheisiin. Hiihtokeskus Iso-Syötteeseen kuuluu rinnetoimintojen lisäksi vuokraamo, hiihtokoulu ja lastenhoitotalo. Tunturin ympäristössä sekä kansallispuistoalueella kulkee 120 kilometriä pitkä latuverkosto. Suomen hiihtokeskusyhdistys valitsi Iso-Syötteen vuoden 2012 parhaaksi hiihtokeskukseksi. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs