Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Hotel Atlas Kuopio siirtyy Rantasipi-ketjuun

Restel Hotel Group

Hotel Atlas Kuopio siirtyy Rantasipi-ketjuun

Tiedote.
Julkaistu: 28.04.2015 klo 10:18
Julkaisija: Restel Hotel Group

Kuopiolainen Hotel Atlas siirtyy Restelin Rantasipi-ketjuun huhtikuun 30. päivä. Hotellin uudeksi nimeksi tulee Hotelli Rantasipi Atlas. Keskeisellä liikepaikalla Carlsonin talossa sijaitseva Hotelli Rantasipi Atlas palvelee niin liikematkailijoita kuin vapaa-ajan matkustajiakin.

Vuonna 2012 Restelille siirtynyt historiallinen Atlas täydentää Rantasipi-ketjun legendaaristen hotellien tarjontaa samoin kuin Kylpylähotelli Rantasipi Aulanko, Rantasipi Imatran Valtionhotelli ja Rovaniemellä sijaitseva Rantasipi Pohjanhovi. Hotelli Rantasipi Atlas on tasokas hotelli, joka sijaitsee Kuopion keskustassa torin kupeessa. Hotelli tuo oman yksilöllisen vaihtoehdon Rantasipi-ketjun tuoteperheen tarjontaan.

”Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä siitä, että Rantasipi-ketjuun saadaan ripaus glamouria tämän upean historiallisen helmen myötä. Samalla vahvistamme Kuopion alueen hotellitarjontaamme”, toteaa Rantasipi ketjujohtaja Juha Tiainen.

Hotel Atlas valmistui vuonna 1930 ollen Suomen ensimmäinen kansainvälisen tason majoituspaikka pääkaupungin ulkopuolella. Rakennuksen suunnittelussa arkkitehti Eino Pitkäsen esikuvana olivat aikakauden uusimmat hotellit Manner-Euroopassa.

Hotel Atlas on pysynyt Kuopion hotellien kärkipaikalla vuodesta 2012 lähtien. Hotellille on myönnetty vuosittain Tripadvisorin ”Travellers' Choice® Winner” -tunnustus sekä lisäksi Kuopion hotellien ykkössija asiakasarviossa booking.com, expedia.com ja hotels.com -sivuilla.

Hotellin yhteyteen avataan kuluvan vuoden aikana à la Carte ravintola Grillsson Steakhouse and Bar.

 

Lisätietoja:

Rantasipi ketjujohtaja, Juha Tiainen, 0400 868 190, juha.tiainen@restel.fi

Hotelli Rantasipi Atlas, Miia Siltala, hotellinjohtaja, 020 789 6101, miia.siltala@restel.fi

www.rantasipi.fi, www.restel.fi

Rantasipi-ketjuun kuuluu kylpylä- sekä kokoushotelleja eri puolella Suomea. Kokous- ja aktiiviohjelmat, sekä hemmottelu- ja kylpyläelämykset sopivat niin vapaa-ajan- kuin liikematkustajan tarpeisiin. Rantasipi-hotellit tarjoavat myös monipuoliset ja vaihtuvat oheispalvelut. Ympäröivä luonto tarjoaa ainutlaatuisia vaihtoehtoja ulkoaktiviteettien osalta.

 

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu noin 240 ravintolaa ja 48 hotellia.  Liikevaihto vuonna 2014 oli 386,2 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki – Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat mm. Burger King®-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, Wanha Mestari-, Hemingway’s -ravintolat ja Tapahtumaravintolat.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs