Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » HAAGA-HELIAn opiskelijat tekevät St. Peter Line –laivayhtiölle imagotutkimuksen

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

HAAGA-HELIAn opiskelijat tekevät St. Peter Line –laivayhtiölle imagotutkimuksen

Tiedote.
Julkaistu: 21.03.2014 klo 07:44
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

HAAGA-HELIAn kansainvälisen matkailun (Degree Programme in Tourism) opiskelijat suunnittelevat ja toteuttavat imago- ja asiakastyytyväisyystutkimuksen St. Peter Line -laivayhtiölle tämän kevään aikana.

Opiskelijat keräävät tutkimusaineistoa kyselylomakkeilla sekä Helsingissä että Pietarissa. St. Peter Line liikennöi säännöllisesti Helsingin, Pietarin, Tallinnan ja Tukholman välillä.

- HAAGA-HELIA tarjoaa opiskelijoille ihanteelliset valmiudet pärjätä työelämän alati muuttuvassa maailmassa. Etenkin oikeiden yritysten kanssa työskentely on korvaamatonta kokemusta, toteaa opiskelijoiden joukosta projektipäälliköksi valittu Ada Kainulainen.

- Opiskelu HAAGA-HELIAssa mahdollistaa teorian soveltamisen käytäntöön heti ensimmäisistä opiskelupäivistä lähtien. Toteutamme projekteja joka lukukausi eri aloilla toimiville yrityksille, joka kartuttaa opiskelijoiden työelämässä tarvittavia tietoja, taitoja ja työskentelytapoja jo opiskeluaikana. Näin siirtyminen työelämään käy helpommin, Ada jatkaa.

Yhteishaku nuorten suomenkielisiin koulutuksiin osoitteessa www.amkhaku.fi. Hakuaika on 3.3.–1.4.2014.


Lisätietoja
Ada Kainulainen
Projektipäällikkö, St. Peter Line Research Project
puh 0400 496 285, ada.kainulainen@myy.haaga-helia.fi


 

 

 

HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. HAAGA-HELIAn 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 660 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs