Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Finnmatkojen kesä 2016: Ilmainen Bamse-klubi, uusi lastenvahtipalvelu ja uusia aikuisten hotelleja

Finnmatkat

Finnmatkojen kesä 2016: Ilmainen Bamse-klubi, uusi lastenvahtipalvelu ja uusia aikuisten hotelleja

Tiedote.
Julkaistu: 29.05.2015 klo 10:47
Julkaisija: Finnmatkat

Kesän 2016 uutuudet keskittyvät niin perheiden kun pariskuntienkin hemmotteluun. Uudet konseptihotellit vastaavat asiakkaiden tarpeisiin, sillä suurin osa Finnmatkojen asiakkaista valitsee jonkin näistä suosikkihotelleista.

Finnmatkojen kesä 2016 tuo tullessaan ihania uutuuksia: perheiden suosikki Bamseklubi muuttuu maksullisesta ilmaiseksi, ja lastenkerho varataan vasta kohteessa. Lisäksi 3–36 kuukautta vanhoille vauvoille aletaan tarjota lastenvahtipalvelua, jotta vanhemmat pääsevät nauttimaan hotellin laajasta iltaohjelmasta. Aikuisia lomailijoita hemmotellaan uusissa pariskuntahotelleissa Sensimareissa.

Hotellikonseptien laajennus vastaa asiakkaiden toiveisiin, sillä yhä useampi Suomen suurimman matkanjärjestäjän asiakas haluaa asua konseptihotellissa. Nyt jo kahdeksan Finnmatkojen asiakasta kymmenestä lomailee konseptihotellissa, ja trendi jatkaa kasvuaan.

– Hotelli on uusi kohde. Yhä useampi asiakkaamme valitsee ensin, millaiseen hotelliin haluaa matkustaa ja vasta sitten aletaan miettiä kohdetta. Finnmatkojen omia hotelleja ei löydy muiden matkanjärjestäjien valikoimista, ja meillä on paljon asiakkaita, jotka haluavat aina matkustaa saman konseptin hotelleihin, sanoo viestintäpäällikkö Jenita Cresswell.

 

Hotelliuutuudet kesä 2016:

 

Uudistunut, entistä perheystävällisempi Blue Village Family Life

Kesä 2016 muuttaa suositut Blue Village -hotellit Blue Village Family life -perhehotelleiksi, joiden lastenkerhosta Bamseklubista tulee ilmainen. Iltaisin 3–36 kuukautta vanhoille lapsille on tarjolla lapsenvahtipalvelu Baby Club. Finnmatkat laajentaa hotelliverkostoa ja tarjoaa uusia Blue Village Family Life -hotelleja Kosilla, Rodoksella, Kreetalla, Marmariksessa, Menorcalla, Korfulla, Kyproksella ja Bulgariassa. Finnmatkojen valikoimassa on kesällä 2016 yhteensä 16 Blue Village Family life -hotellia.

 

Blue Star

Blue Star -hotellit ovat niin perheiden kuin pariskuntienkin suosikkilomapaikkoja. Blue Stareissa on monipuolinen valikoima loma-aktiviteetteja, lasten leikkihotelli PlayHotel ja Blue Starin oma viini- ja kahvibaari TASTE. Lasten suosikki Bamse asuu myös Blue Star -hotelleissa. Kesällä 2016 Finnmatkojen valikoimassa on 27 Blue Star -hotellia, muun muassa Kreikassa, Turkissa, Italiassa ja Bulgariassa.


Ylellisyyttä rakastavan Sensatori

Luksusta rakastava lomailija suuntaa ylelliselle lomalle viiden tähden Sensatori-hotelliin. jossa on vähintään neljä ravintolaa, wellness-osasto ja urheiluaktiviteetteja. Sensatoreissa tarjotaan iltaohjelmaa laidasta laitaan: Broadway-show’sta rauhalliseen pianobaariin. Finnmatkojen valikoimassa on kesällä 2016 kuusi Sensatori-hotellia muun muassa Kreetalla, Turkissa ja Ibizalla.

Aktiivilomailijan Magic Life

Aktiivilomailijan hotellivalinta on Magic Life, joissa on valittavana lähes 100 erilaista urheilulajia tenniksestä pilatekseen. Suurin osa urheiluaktiviteeteista ja All Inclusive -palvelu kuuluvat Magic Lifeissa hintaan. Finnmatkat vie lomailijoita kesällä 2016 yhteensä kuuteen Magic Life -hotelliin.


Hintatietoisen SuneoClub

SuneoClub on hintatietoisen lomailijan hotelli, jossa on tarjolla myös All Inclusive -palvelu. Finnmatkojen valikoimassa kesällä 2016 on kahdeksan SuneoClub-hotellia, joista uusimmat sijaitsevat Bulgariassa ja Mallorcalla.


Uusi konseptihotelli: Sensimar

Finnmatkojen asiakkaille tutut Blue Couples -pariskuntahotellit muuttuvat kesällä 2016 Sensimar-hotelleiksi. Sensimarit ovat neljän tai viiden tähden hotelleja, jotka sijaitsevat aina rannan läheisyydessä. Sensimareissa on aina ihana spa, kuntosali, Les Mills -ryhmäliikuntatunteja ja vähintään kaksi ravintolaa: buffet-ravintola ja à la carte -ravintola ”Culinarium”. Finnmatkojen kesän 2016 ohjelmassa on 20 Sensimar-hotellia muun muassa Turkissa, Espanjassa, Kreikassa ja Kroatiassa.


RIU – vain Finnmatkoilla

Finnmatkat tarjoaa RIU-hotelleja Mallorcalla ja Bulgariassa. RIU-hotellit tunnetaan erinomaisesta palvelustaan ja maukkaasta ruoastaan. Hotellien tyyli ja hintataso vaihtelevat. Esimerkiksi Riu Clubhotelit ovat vauhdikkaita perhehotelleja, joissa on tarjolla muun muassa ryhmäliikuntatunteja, allasjumppaa, taidenäyttelyitä, kansainvälisiä lastenkerhoja ja viihdeohjelmaa. Riu Palace -hotellit taas ovat viiden tähden luksuslomapaikkoja, jotka sijaitsevat lomakohteen parhaalla paikalla ja tarjoavat ylellistä palvelua.

 

 

Kuvia:
http://fritidsresor.citat.se/marketstore/press.jsp?PRESSID=0005679

 

 

Oy Finnmatkat Ab on Suomen suurin matkanjärjestäjä, ja se järjestää vuosittain noin 260 000 valmismatkaa. TEMA on Finnmatkojen kulttuuriin ja luontoon erikoistunut kiertomatkajärjestäjä. Finnmatkat kuuluu Pohjoismaiden johtavaan matkanjärjestäjäkonserniin TUI Nordiciin. Se on osa Lontoon pörssissä noteerattua maailman suurinta matkailukonsernia, TUI Groupia, jolla on vuosittain yli 30 miljoonaa matkustajaa 31 maasta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs