Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Ennennäkemätön siilo -stuntti Mikkelin viljasiiloilla lauantaina 11.4 klo 13

Mikke ry

Ennennäkemätön siilo -stuntti Mikkelin viljasiiloilla lauantaina 11.4 klo 13

Tiedote.
Julkaistu: 31.03.2015 klo 14:41
Julkaisija: Mikke ry

Mikkelin oma poika sarjayrittäjä Osku Nykänen suorittaa ennennäkemättömän siilo-stuntin Mikkelin viljasiiloilla lauantaina 11.4 klo 13. Tarkoituksena on tulla viljasiilon seinää alas juosten kasvot maata kohti. Juoksunopeus voi kiihtyä jopa 40km/h. Siilojen korkeus on n. 45m, laskeutumisköysi on 52m pitkä ja alle sentin paksuinen. laskeutumisen jarruna toimii Nykäsen oikea käsi, jonka läpi köysi liukuu.


Nykänen ei ole koskaan aiemmin suorittanut vastaavaa stunttia. ”Olen laskeutunut seiniä pitkin ja roikkunut korkeissakin paikoissa erilaisissa varusteissa, mutta tämmöistä en ole koskaan tehnyt. Riskit tempussa ovat todella kovat ja siitä syystä tällaista harvemmin näkee.” kertoo Nykänen.


Stuntti videokuvataan mainostoimisto Haajan toimesta viidellä kameralla. Nykäsellä on kypärässäkin kiinni kaksi kameraa. Tarkoitus on saada näkyvyyttä videon avulla mm. sosiaalisen median kautta. Stuntti suoritetaan sääolojen ollessa kohdallaan. Jos tapahtumahetkellä tuulee liikaa tai sataa kaatamalla on temppu liian vaarallinen suorittaa. ”Kannattaa kuitenkin tulla paikalle, sillä lupaan tulla alas siilon seinää SWAT-tyylillä ilman varmistusköysiä tai turvaverkkoja.” Tempaus järjestetään yhteistyössä Mikke ry:n, Mikkeli Siivotaan Oy:n, Vuokraprätkä.fi:n sekä Haaja & Arwo Design Oy:n kanssa.

Lisätietoja:
Mikke ry
Tiina Maczulskij
toiminnanjohtaja
040 510 4096
www.mikkelinkeskus.fi

Liitetiedostot

Mikkelin keskustan kehittämisyhdistys ry (Mikke ry) on keskustan yritysten, kiinteistönomistajien ja Mikkelin kaupungin muodostama yhdistys, jossa jäsenet harjoittavat keskinäistä yhteistyötä. Yhdistyksen yhtenä päätavoitteena on tuottaa kilpailukykyä erityisesti keskustan perinteisille kivijalkamyymälöille, kahviloille ja ravintoloille. Yhdistyksen tarkoituksena on myös tuottaa keskustan viihtyisyyttä ja elinvoimaa parantavia suunnitelmia yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa, sekä tukea suunnitelmien toteuttamista yhteistyössä Mikkelin kaupungin kanssa. Yhdistys järjestää myös keskustan elävyyttä edistäviä tapahtumia ympärivuotisesti ja julkaisee keskustan tarjontaa markkinoivaa viestintää.

www.mikkelinkeskus.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs