Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Elinkeinoyhtiö tyytyväinen Kantolan megakonserttiin

Linnan Kehitys Oy

Elinkeinoyhtiö tyytyväinen Kantolan megakonserttiin

Tiedote.
Julkaistu: 24.07.2015 klo 16:44
Julkaisija: Linnan Kehitys Oy

Australialaisen AC/DC yhtyeen konsertti keräsi viime keskiviikkona 55 000 konserttivierasta Kantolan tapahtumapuistoon Hämeenlinnaan. Tapahtumapuistoa operoiva Hämeenlinnan kaupungin elinkeinoyhtiö Linnan Kehitys Oy on ollut mukana alueen suunnittelussa ja kehityksessä alusta alkaen.


-Juuri näin sen pitikin mennä!, toteaa Linnan Kehityksen toimitusjohtaja Mervi Käki, tapahtuma onnistui odotusten mukaisesti. Olemme saaneet Hämeenlinnalle laajaa näkyvyyttä ja yrityksien kassakoneet kilisemään. Erityisesti positiivista palautetta on saanut Kantolan tapahtumapuiston nurmikenttä, joka oli rankkasateista huolimatta kuiva ja kesti erinomaisesti ihmismassat.


Linnan Kehityksessä keskitytään nyt tulevaisuuteen. Konserttivierailta kerätään palautteita yhteistyössä järjestäjä Live Nationin ja Lippupalvelu Oy:n kanssa. Lisäksi paikallisille yrityksille lähetetään heti alkuviikosta kysely tapahtuman vaikutuksien kartoittamiseksi ja palautteiden antamista varten. Kaikki palautteet käydään tarkasti läpi, jotta Kantolan tulevat tapahtumat toteutuvat entistä sujuvammin. Saatujen palautteiden yhteenveto toimitetaan alkusyksyn aikana myös alueen toimijoille ja yrittäjille toimintojen jatkokehitystä varten.   


-Meille on erittäin tärkeää saada palautetta kaikilta tahoilta, jotta voimme kehittää tapahtumapuistoa ja toimintamalliamme oikeaan suuntaan. Jonkin verran soittoja ja viestejä on tullut, mutta lisää toki kaivataan. Itsekin olemme kiertäneet yrityksissä ja kyselleet tunnelmia. Uskomme vahvasti Tapahtumapuiston mahdollisuuksiin ja kaupunki sekä tapahtumapuisto tulee näyttäytymään entistä parempana kesällä 2016. Sanoo Linnan Kehityksen myyntipäällikkö Jonna Piiroinen.

-Haluamme kiittää kaikkia tahoja, jotka ovat olleet mukana järjestämässä, toteuttamassa ja mahdollistamassa keskiviikon spektaakkelia. Erityinen kiitos kuuluu tietysti konserttijärjestäjälle Live Nationille, jolla oli rohkeutta toteuttaa megatapahtuma kokonaan uudessa paikassa ja kaupungissa. Myös kaupunkilaisten ja yrittäjien positiivisella asenteella ja panostuksella on ollut suuri merkitys päivän onnistumiseen iltapäivän huonosta säästä huolimatta. Summaa Käki lopuksi.

 

Lisätietoja: Mervi Käki, toimitusjohtaja, Linnan Kehitys Oy, +358 (0)40 742 4054, mervi.kaki@linnan.fi

Linnan Kehitys Oy on Hämeenlinnan kaupungin omistama elinkeinoyhtiö. Tehtävänämme on lisätä Hämeenlinnan tunnettuutta ja taloudellista kasvua verotuloina sijoittuvien yritysten, tapahtumien ja uusien asukkaiden kautta. Tavoitteenamme on, että Hämeenlinna on kehittyvä, kasvava ja elinvoimainen kaupunki.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs