Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Egypti tekee odotetun comebackin

Finnmatkat

Egypti tekee odotetun comebackin

Tiedote.
Julkaistu: 03.04.2014 klo 08:55
Julkaisija: Finnmatkat

Egyptiin pääsee matkustamaan Finnmatkojen kautta jälleen ensi talvena. Egypti jäi viime syksynä pois lomavalikoimasta maan levottoman tilanteen vuoksi – mutta sitä on jo ehditty kaivata takaisin.

Egypti

– Tämä on hyvä uutinen. Asiakaskyselyitä Egyptin paluusta on tullut menneen talven mittaan paljon, kertoo Finnmatkojen maajohtaja Tiina Sirén.

Egypti on jo pitkään ollut yksi suomalaisten suosituimmista lomakohteista. Mikään muu lomakohde ei ole pystynyt sitä sellaisenaan korvaamaan.

– Erittäin hyvä hinta-laatusuhde, sopivan lyhyt lento, miellyttävä ilmasto, erinomainen valikoima lapsiystävällisiä all inclusive -hotelleja, Punaisenmeren sukellus- ja snorklausmahdollisuudet, hyvät golf-kentät, mielenkiintoinen historia... Siinä vai muutamia Egyptin suosion syistä, listaa Sirén.

Finnmatkojen kohteet Egyptissä ensi talvena ovat Hurghada ja Marsa Alam. Hotellivalikoimasta löytyvät mm. jo monille suomalaisille tutut suosikit: perhehotelli Blue Village Aquamarine sekä aikuishotelli Blue Couples Coraya Beach Resort.

Matkailua kehitetään Egyptissä määrätietoisesti.

 – Hotellien lisäksi myös muuta matkailuinfrastruktuuria kehitetään jatkuvasti. Hurghadan lentokentän uuden terminaalin ja toisen kiitotien on määrä valmistua tämän vuoden loppuun mennessä, kertoo Dr Mohamed Atta Elsherbeiny Egyptin turistiministeriöstä.

 

Lisätietoja: Finnmatkat, maajohtaja Tiina Sirén, puh. 0303 60 333

                 Eurofacts Oy, Tarja Valde-Brown, puh. 040 545 6163

                 (Egyptin turistiministeriön yhteyshenkilö Suomessa)

 


Oy Finnmatkat Ab on Suomen suurin matkanjärjestäjä ja se järjestää vuosittain noin 280 000 valmismatkaa. Finnmatkat on osa Lontoon pörssissä noteerattua maailman suurinta matkailukonsernia TUI Travel PLC:tä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs