Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Crowne Plaza Helsinki, Finland’s Leading Hotel 2011

Restel Oy

Crowne Plaza Helsinki, Finland’s Leading Hotel 2011

Tiedote.
Julkaistu: 09.09.2011 klo 10:00
Julkaisija: Restel Oy

Crowne Plaza Helsinki –hotelli on palkittu jo neljännen kerran peräkkäin 'Finland’s Leading Hotel' –tittelillä. Kansainvälisesti arvostettu, matkailualan Oscar-gaalaksikin luonnehdittu, World Travel Awards kokoontui tänä vuonna syyskuun 2. päivä Turkin Antalyassa. 1993 perustettu World Travel Awards kannustaa ja antaa tunnustusta matkailun huippuosaajille ja juhlistaa alallaan menestyviä tuotemerkkejä.

”Tuntuu uskomattoman hienolta” kertoo Saija Savela-Palovaara, Crowne Plaza Helsinki -hotellin General Manager. ”Hotellimme huomioiminen näin arvovaltaisesti jo neljännen kerran peräkkäin on otettu yrityksessämme innostuneesti vastaan. Johdonmukainen palvelujen ja tuotteiden kehitystyömme on ollut oikeasuuntaista. Positiiviset asiakaspalautteet, esimerkiksi uniohjelmaamme liittyen sekä tällainen kansainvälinen tunnustus, ovat omiaan kohottamaan mieltä ja motivaatiota.” lisää Savela-Palovaara.

World Travel Awards -palkinnon saajat valittiin yli 210 000 matkailualan ammattilaisen toimesta, mukaan lukien matkatoimistot, matkanjärjestäjät, kuljetusyhtiöt sekä muut matkailun organisaatiot yli 160 maassa maailmanlaajuisesti. World Travel Awards -ehdokkaat päättää riippumaton matkailualan asiantuntija-paneeli. "Taloudellisen epävarmuuden aikoina maailmanluokan tuotemerkit pääsevät oikeuksiinsa, kasvattaen edelleen markkinaosuuttaan kilpailijoihinsa.” sanoi Graham E. Cooke, World Travel Awards’in puheenjohtaja ja perustaja.

'Finland’s Leading Hotel' -tittelistä tänä vuonna kamppailivat myös Hilton Helsinki Strand, Hotel Kämp, Klaus K, Scandic Simonkenttä. Crowne Plaza Helsinki on saanut 'Finland's Leading Hotel' -tittelin myös vuonna 2010, 2009 ja 2008.

Lisätietoja:
Crowne Plaza Helsinki, General Manager, Saija Savela-Palovaara puh. 09-2521 0000
Restel Oy, aluejohtaja / Helsingin alue, Gabor Pusztai, puh. 09-733 5386
Restel Oy, toimialajohtaja Jari Laine, puh. 09-733 52

http://www.crowneplaza-helsinki.fi

http://www.worldtravelawards.com/award-finlands-leading-hotel-2011

 

Crowne Plaza hotelleja on jo maailmanlaajuisesti lähes 400 jopa 60 maassa. Aidosti kansainvälinen Crowne Plaza tarjoaa korkealuokkaisen majoituksen laatua arvostaville liike- ja vapaa-ajan matkaajille. Crowne Plazan asiakkaat arvostavat selkeää tyylikkyyttä yhdistettynä viimeisimmän tekniikan tuomaan käytännöllisyyteen, samoin kuin täyttä vastinetta rahalle. Tänä päivänä Crowne Plaza on yksi nopeimmin kasvavista hoteliketjuista. Yli 130 hotellia on valmisteilla parhaillaan eri puolilla maailmaa. Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys ja se harjoittaa liiketoimintaa 47 hotellilla ja 254 ravintolalla. Liikevaihto on runsaat 357 M€, yritys työllistää Suomessa yli 5000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel Oy harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza – ja Holiday Inn –ketjujen lisäksi myös kotimaisten Cumulus- ja Rantasipi-ketjujen sekä Ikaalisten Kylpylän ja Hotelli Seurahuone Helsingin myötä. http://www.crowneplaza-helsinki.fi http://www.restel.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs