Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Break Sokos Hotel Koli vuoden hotellimiljööksi

SOK

Break Sokos Hotel Koli vuoden hotellimiljööksi

Tiedote.
Julkaistu: 10.12.2013 klo 14:39
Julkaisija: SOK

Divaani-sisutuslehti on valinnut vuoden 2013 parhaat sisustamiseen ja asumiseen liittyvät tuotteet ja tekijät. Pohjois-Karjalassa Lieksassa sijaitseva Break Sokos Hotel Koli voitti Vuoden hotellimiljöö -sarjan.

Kolin lisäksi muut samassa sarjassa kilpailevat hotellit olivat Scandic Paasi ja Hotelli Fabian Helsingistä sekä Hotelli Onni Porvoosta.

– Olemme erittäin otettuja voitostamme. Oli upeaa päästä mukaan äänestykseen ainoana hotellina eteläisen Suomen ulkopuolelta. Vuoden hotellimiljöö -titteli on mahtava kiitos niille investoinneille ja kehittämiselle, mitä olemme Kolilla viime vuosina tehneet, Pohjois-Karjalan Osuuskaupan matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Juha Lindholm sanoo.

Break Sokos Hotel Kolin kahvila-, ravintola-, kokous- ja vastaanottotilat uusittiin täysin marraskuussa 2012. Tilojen suunnittelusta vastasi Suunnittelutoimisto Fyra Oy. Break Sokos Hotel Kolin uudistukset jatkuivat myös keväällä 2013, jolloin hotelliin valmistui uniikki Koli Relax Spa -hemmottelukylpylä. Divaanin äänestyksessä hotellia esittelevä kuva oli otettu uudesta Pizzakahvila Kahpitsasta.

Koli on saanut kuluvana vuonna myös muita valtakunnallisia tunnustuksia. Alkuvuonna Koli valittiin vuoden retkikohteeksi, ja huhtikuussa vuoden hiihtokeskukseksi.

Kilpailun äänestys oli käynnissä koko lokakuun. Sarjojen voittajat ja muut vuoden parhaat esitellään 11.12. ilmestyvässä Divaanissa.

Lisätietoja
PKO, Juha Lindholm, toimialajohtaja matkailu- ja ravitsemiskauppa, puh. 0107 622 017

Lisätietoja Divaani-lehden kilpailusta
Jenny Brandt, päätoimittaja, puh. 050 532 5022

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on asiakasomistajiensa omistama yritys, joka tuottaa etuja ja palveluita asiakkaille 10 kunnan alueella Pohjois-Karjalassa. PKO:lla on eri puolilla maakuntaa yli 80 toimipaikkaa, jotka työllistävät yli 1 000 henkilöä. PKO:lle on myönnetty Avainlippu-tunnus merkkinä suomalaisesta työstä ja osaamisesta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs