Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » APOLLOMATKOILTA USEITA UUTUUKSIA ensi kesälle: Turkin Side ja Alanya, Kroatian Dubrovnik ja Tucepi, Montenegro, Obzor ja Sozopol Mustallamerellä

Apollomatkat

APOLLOMATKOILTA USEITA UUTUUKSIA ensi kesälle: Turkin Side ja Alanya, Kroatian Dubrovnik ja Tucepi, Montenegro, Obzor ja Sozopol Mustallamerellä

Tiedote.
Julkaistu: 06.09.2013 klo 09:39
Julkaisija: Apollomatkat

Apollomatkat jatkaa kasvua Suomessa ja tuplaa kesämatkojensa tuotannon. Tuttujen, jo valikoimissa olevien kohteiden, kuten Kroatian, Kreetan, Rhodoksen, Santorinin ja Kosin lisäksi Apollomatkat avaa yleisön pyynnöstä Turkin Siden ja Alanyan. Kaupunkilomailijoille avautuvat myyntiin Dubrovnik ja Montenegron Budva lokakuun loppupuolella. Apollomatkat on tällä hetkellä ainoa matkanjärjestäjä, joka järjestää valmismatkoja Montenegroon.

Kreetan lomasaaren uutena kohteena avataan hienorantainen Georgiopolis sekä täyden palvelun kohde Agios Nikolaos. Mallorcalla uusi kohde on Palma Nova/Magaluf, joka sopii loistavasti rantalomailuun ja se sijaitsee aivan Palman kaupungin vieressä.

Bulgariassa Mustanmeren rannikolla avataan ruuhkaton upearantainen pieni Obzorin rantakohde All Inclusive -hotelleineen. Lisäksi myös Sozopolin viehättävä pikkukaupunki avautuu lomailijoille. Sozopol on yksi Mustanmeren charmanteimmista rantakohteista ja lisämaustetta kohteeseen tuo alueen rikas historia.

Apollomatkat tuplaa kesätuotannon ja keskittää Finnairille

Apollomatkoista tulee Suomen neljänneksi suurin matkanjärjestäjä n. 90 000 henkilön matkustajamäärällä. Kesän 2014 lomalennot keskitetään Finnairille, joka tällä hetkellä uusii lentokalustoaan.

Apollomatkojen Turkki – All Inclusive -lomailua perheille ja laatutietoisille aikuisille

Alanya on Turkin etelärannikon suurin lomakohde, jossa on pitkät rannat, vauhdikas iltaelämä sekä hyvät ostosmahdollisuudet. Siellä voi myös hemmotella itseään edullisesti esimerkiksi hamamissa, kampaajalla ja kauneushoidoissa.

Tunnelmallinen Side on nautiskelijan nappivalinta. Leveät ja pitkät hiekkarannat, koko rannikon pituinen rantabulevardi, loistava ruoka, roomalaiset rauniot ja vanha kaupunki sekä hyvätasoiset hotellit kutsuvat rentoutumaan. Hotellit ovat uudehkoja 4- ja 5-tähden hotelleja, joissa on All Inclusive -palvelut. Valikoimissa on myös vain aikuisille suunnattuja hotelleja (yli 18-vuotiaille). Kohde sopii hienosti perheille ja kuntoilijoille.

Apollomatkojen Dubrovnik & Montenegro avataan myyntiin lokakuun lopussa

Dubrovnik on Kroatian upea kaupunkikohde, jonka vanha kaupunki keskiaikaisine kirkkoineen ja kujineen on maailmankuulu. Kaupunkilomailuun voi mainiosti yhdistää veneilyn, saaristoristeilyn, rantaloman tai esim. retken Sarajevoon. Lisäksi luonnonpuistot Kroatian rannikolla ovat upeita. Hotellit kohteessa ovat hyvätasoisia ja suurin osa sijaitsee pinjamäntyjen ympyröimällä Lapadin niemellä. Dubrovnik on Adrianmeren helmi.

Kroatian naapurimaan Montenegron vuoristoiset rannikkomaisemat ovat tunnettuja useista elokuvista ja Kotorin kaupunki onkin yksi Välimeren suosituista risteilysatamista. Montenegro on aktiivisen liikkujan ja retkeilijän ihannekohde. Maa on kaunis ja tutustumisen arvoisia luontokohteita on runsaasti; mm. luonnonpuistot, järvet ja vuoristo. Lonely Planet listaa Montenegron yhdeksi maailman kiinnostavimmista kohteista. Budvaksen rannikolla on viehättäviä rannikkokyliä ja rantoja vieri vieressä. Montenegrossa on vielä suhteellisen alhainen hintataso.

 

LISÄTIEDOT

 

KUVIA

1. Voit ladata korkearesoluutioisia matkakuvia myös kuvapankista, jossa on kesäkohteidemme ja uutuuskohteidemme kuvia:

– kuvapankin osoite: http://apollo.citat.se/marketstore/ 
– käyttäjänimi: kuvapankki 
– salasana: images

Kuvapankista löytyvät kuvat ovat julkaisuvapaita, mutta niitä käytettäessä lähteeksi on mainittava Apollomatkat.

2. Mikäli tarvitset painokelpoisen version uudistuneesta Apollon logosta, voit ladata sen osoitteesta: http://www.apollomatkat.fi/apollosta/kuvapankki

 

APOLLOMATKAT (http://www.apollomatkat.fi)

Apollomatkat on osa maailman suurimpiin matkajärjestäjiin kuuluvaa sveitsiläistä Kuonia. Kuoni Nordiciin kuuluu Apollomatkat Suomessa, Apollo, Kuoni ja Golf Plaisir Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, Falk Lauritsen Tanskassa sekä lentoyhtiö Novair.

Kuoni Nordicilla on noin 1000 työntekijää ja Pohjoismaissa n. miljoona asiakasta. Kuonin perusti Alfred Kuoni Zürichissä vuonna 1906. Tänä päivänä Kuoni on yksi maailman johtavista matkapalveluyrityksistä. Yhtiö on voittanut World’s Leading Tour Operator -tunnustuksen 13 vuotena peräkkäin.

Apollolla on Pohjoismaiden kattavin lomavalikoima: yli 1600 hotellia, 150 matkakohdetta ja 28 eri maata. Suomessa Apollomatkojen valikoimaan kuuluvat Bulgaria, Kroatia, Kreikka, Thaimaa, Kuuba, Jordania, Israel, Dominikaaninen tasavalta, Meksiko, Tobago, Turkki, Montenegro, Mallorca ja Kanarian saaret Espanjassa. Apollomatkat tarjoaa parhaan valikoiman 4- ja 5-tähden hotelleja. Apollomatkojen maajohtajana Suomessa toimii Eva Torra.

Lisätietoja:

Eva Torra

+358 40 5933 806

Apollomatkat

Maajohtaja

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs