Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Annika Eerola Suomi-Seuran Matkatoimiston toimitusjohtajaksi

Suomi-Seuran Matkatoimisto Oy

Annika Eerola Suomi-Seuran Matkatoimiston toimitusjohtajaksi

Nimitys.
Julkaistu: 19.01.2012 klo 07:00
Julkaisija: Suomi-Seuran Matkatoimisto Oy

Suomi-Seuran Matkatoimisto Oy saa uuden toimitusjohtajan. Uudistuva matkatoimisto vahvistaa joukkojaan osaajalla, jolla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus lento- ja matkailualalta.

Matkaunelmia todeksi jo vuodesta 1959

Suomi-Seura on järjestänyt matkoja suomalaisille jo vuodesta 1959. Toiminta aloitettiin charter-lennoilla Amerikkaan ja laajeni pian kattamaan jo koko maailman. Tänään Suomi-Seuran Matkatoimisto järjestää matkoja eri puolille maailmaa sekä opastettuina että omatoimisina kiertomatkoina. Toiminnan vahvuus laajan kaukokohteiden tuntemuksen lisäksi on matkojen räätälöiminen asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Tärkeimpiä matkakohteita ovat Amerikka, Australia ja Uusi-Seelanti.


Annika Eerola – lennokas toimitusjohtaja Suomi-Seuran Matkatoimiston puikkoihin

Suomi-Seuran Matkatoimiston toimitusjohtajana 9.1.2012 aloittanut Annika Eerola siirtyi tehtävään työskenneltyään Malév Hungarian Airlines -lentoyhtiön maajohtajana. Tätä ennen hän on työskennellyt muun muassa Blue1:lla, SAS:lla, Air Botniassa, Fritidsresorilla sekä ammattilentäjänä suihkulentokoneita yksityiskäyttöön vuokraavassa yrityksessä Amerikassa.

Annika Eerola tuo tullessaan yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksen matkailualalta. Vuosien aikana hän on kartuttanut laajan ja kansainvälisen yhteistyöverkoston niin lentoyhtiöihin, matkatoimistoihin kuin matkanjärjestäjiin. Uudistuva Suomi-Seuran Matkatoimisto on saanut joukkoihinsa innostuneen ja kokeneen toimitusjohtajan.

Lisätietoja antaa:

Suomi-Seuran Matkatoimisto Oy
Annika Eerola
puh. +358 50 338 1366
annika.eerola@suomiseuranmatkat.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs