Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Yli 100 miljoonalla lentopisteellä elämyksiä

Lippupiste Oy

Yli 100 miljoonalla lentopisteellä elämyksiä

Tiedote.
Julkaistu: 27.11.2013 klo 12:30
Julkaisija: Lippupiste Oy

Finnar Plus -kanta-asiakkaat ovat käyttäneet tänä vuonna jo 100 miljoonaa lentopistettä tapahtumalippujen ostamiseen. Pisteillä on ostettu Lippupisteeltä yli 13 000 lippua. Lippupisteen tapahtumaliput ovatkin nousseet yhdeksi Finnair Plus -pisteiden tärkeimmistä käyttökohteista, Finnair Plus -ohjelmasta vastaava johtaja Mikko Tuomainen kertoo Finnairilta.

Lippupiste ja Finnair ovat tehneet yhteistyötä Finnair Plus -jäsenohjelmassa yli vuoden ajan. Finnair Plus -jäsenillä on mahdollista ostaa Finnair Plus -pisteillä tapahtumalippuja sekä Lippupisteen verkkokaupasta että kanta-asiakkaille räätälöidystä Finnair Plus Events -lippukaupasta. Lippupiste on ainoa lipunvälitysyritys, jonka verkkokaupassa Finnairin lentopisteitä voi käyttää maksuvälineenä. Finnair Plus -jäsenten omille verkkosivuille räätälöidystä lippukaupasta jäsenet saavat erilaisia etuja Lippupisteessä myynnissä olevista tapahtumista.

Lippupisteen ja Finnair Plus -jäsenohjelman yhteistyö on kantanut hedelmää. Tämän vuoden aikana Finnair Plus -jäsenet ovat käyttäneet jo yli 100 miljoonaa pistettä yli 13 000 elämyslipun ostamiseen. Tämä kertoo siitä, että matkustamisen lisäksi tapahtumissa käyminen on jäsenistön keskuudessa erittäin suosittua ja että Finnair Plus Events -lippukaupan sisältö on jäseniä kiinnostavaa.

”Tämän vuoden aikana on käynyt selväksi, että Lippupisteen tapahtumaliput ovat nousseet nopeasti Finnair Plus -jäsenten keskuudessa yhdeksi tärkeimmistä pisteiden käyttökohteista”, Finnair Plus -ohjelmasta vastaava Mikko Tuomainen sanoo. ”Sekä käytetty pistemäärä että ostosten määrän huomattava nousu kertoo siitä, että ihmisillä on halu käyttää pisteitä jokapäiväisten ostosten tekemiseen. Lippupisteen räätälöimän Finnair Plus Events -lippukaupan tuotteet ovat olleet myös sellaisia, että ne ovat kiinnostaneet paljon matkustavia”, Tuomainen kuvailee lentopisteiden käytön trendejä. ”Lippupisteen ja Finnair Plus -jäsenohjelman yhteistyö tuo hyvää joka suuntaan, paljon matkustavat pääsevät itseä kiinnostaviin tapahtumiin ja Lippupiste tarjoaa heille elämyksiä. On ilo kehittää eteenpäin hyödyllistä ja tarpeellista kumppanuutta.”

Myös Lippupisteessä yhteistyö nähdään merkityksellisenä palveluna. "Se mahdollistaa tapahtumajärjestäjille laadukkaan kanavan rajatun kohderyhmän hiljaisille kampanjoille sekä Finnairin kanta-asiakkaille mahdollisuuden hyödyntää kanta-asiakasetuja laajemmin", Lippupisteen markkinointi- ja myyntijohtaja Petri Karjalainen kertoo.

 

Lisätiedot:
Markkinointi- ja myyntijohtaja Petri Karjalainen, petri.karjalainen@lippu.fi, GSM 0440 112650
Johtaja Mikko Tuomainen, mikko.tuomainen@finnair.com, GSM 050 3932 852

 

 

Lippupiste Oy on Kaupparekisteriin tehtyjen liikevaihtoilmoitusten mukaan Suomen suurin lipunvälitysyritys, jonka kanavien kautta myydään vuosittain noin viisi miljoonaa lippua yli 18 000 teatteri-, kulttuuri, viihde- tai urheilutapahtumaan. Lippupiste tarjoaa myös lipunmyynnin järjestelmä- ja tukipalveluita tapahtumanjärjestäjille. Panostamme laadukkaaseen ja kattavaan asiakaspalveluun yli 50 ammattilaisen voimin. Lippupisteen omistaa Euroopan johtava lipunvälitysyritys, saksalainen CTS Eventim AG, joka toimii 19 maassa ja välittää vuosittain yli 80 miljoonaa lippua yli 100 000 tapahtumaan.
www.lippu.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs