Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Vuoden Huiput 2015 -kilpailun ylituomariksi Niklas Lilja

Grafia ry

Vuoden Huiput 2015 -kilpailun ylituomariksi Niklas Lilja

Tiedote.
Julkaistu: 29.12.2015 klo 14:34
Julkaisija: Grafia ry

 

Kaliforniassa uraansa luonut Lilja johtaa 64-henkisen luovista suunnittelijoista koostuvan tuomariston työskentelyä. Tutustu tuomaristoon Vuoden Huippujen nettisivuilla. 

Vuoden Huiput 2015 -kilpailun ylituomariksi valittu Niklas Lilja on innovaatiojohtaja kalifornialaisessa Enso collaborativessa, joka rakentaa bisnesmenestystä yhteiskunnallisen vaikuttamisen kautta. Ennen sitä Lilja toimi luovana johtajana Goodby, Silverstein & Partnersilla San Franciscossa. Kansainvälistä menestystä niittänyt ja muun muassa mobiilimainonnassa maailman luovimpien henkilöiden kärkikymmenikköön yltänyt Lilja lentää helmikuussa Suomeen luotsaamaan Vuoden Huiput -kilpailun tuomaristoa.

“Odotan uteliaana viime vuoden merkityksellisimpiä luovia tekoja – niitä, jotka rikastuttavat arkea venymällä kauas odotetun tuolle puolen. Toivon myös, että löydämme luovaa ajattelua, joka ei nouse vain Suomen hienoimmaksi, vaan saa päät kääntymään myös kansainvälisesti”, kertoo Niklas Lilja.

Vuoden Huipuissa on tänä vuonna mukana kaksi uutta sarjaa: Ulkomainonta ja Pakkausmuotoilu. Sarjat lisättiin kilpailuun suuren kysynnän vuoksi. Lisäksi Muotoilun tuotteistus -sarja kulkee jatkossa nimellä Tuotemuotoilu ja sen markkinointi. Muutoksella halutaan korostaa, että tuote ei menesty ilman hyvää brändiä ja viestintää. Kaikkiaan sarjoja on kilpailussa 18. Tutustu kilpailun koko 65-päiseen tuomaristoon osoitteessa www.vuodenhuiput.fi

Vuoden Huippujen visuaalisesta ilmeestä vastaa tänä vuonna Kuudes Kerros.

Vuoden Huiput 2015 -kilpailu käynnistyy tammikuun alussa ja töiden sisäänjättö päättyy 22.1. klo 17. Kilpailun tuomarointi tapahtuu 6.–7.2.2016. 

www.vuodenhuiput.fi

Liitetiedostot

Grafian Vuoden Huiput on Suomen merkittävin markkinointiviestinnän ja muotoilun kilpailu. Vuosittain järjestettävä tapahtuma tähtää suunnittelun tason nostamiseen, luovuuden ja omaperäisyyden voimistamiseen sekä suunnittelijoiden ammattitaidon kehittämiseen. Kilpailu järjestetään nyt 36. kerran.

Lisätiedot:

Grafian toiminnanjohtaja Katri Soramäki, 050-3446747, katri.soramaki@grafia.fi

Grafian viestintäpäällikkö Katja Ojala, 040-8473875, katja.ojala@grafia.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs