Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » VMP Groupissa nimityksiä ja henkilöstöpalveluketjun nimenmuutos

VMP Group

VMP Groupissa nimityksiä ja henkilöstöpalveluketjun nimenmuutos

Nimitys.
Julkaistu: 11.11.2015 klo 13:48
Julkaisija: VMP Group

Heimo Hakkaraisesta konsernijohtaja, Juha Pesolasta VMP Varamiespalvelun toimitusjohtaja

VMP Group uudistaa ­­­­konsernin liiketoiminta-alueiden ja palveluyksikön tehtäviä ja vastuita. VMP Groupin nykyinen toimitusjohtaja Heimo Hakkarainen on nimitetty konsernijohtajaksi ja myyntijohtaja Juha Pesola tarttuu henkilöstöpalveluita tarjoavan VMP Varamiespalvelun toimitusjohtajan tehtäviin.

”Teimme keväällä brändi- ja tunnettuustutkimuksen, joka kertoi Varamiespalvelun ja VMP:n olevan yhtä tunnettuja. Nyt oli helppo päätös ottaa käyttöön henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneen ketjumme nimeksi VMP Varamiespalvelu. VMP Group jatkaa konsernimme nimenä”, kommentoi Heimo Hakkarainen

”VMP Varamiespalvelun tavoitteena on saavuttaa kahdessa vuodessa toimialan korkein asiakastyytyväisyys. Tämän saavuttamiseksi meiltä vaaditaan jatkuvaa kykyä synnyttää uusia työllistämisen ja työllistymisen palveluita, niin yritys- kuin työntekijäasiakkaidemme tarpeisiin hektisessä ja muuttuvassa työelämässä”, kertoo VMP Varamiespalvelun toimitusjohtaja Juha Pesola.

VMP Group on kasvanut nopeasti yritysostojen avulla. Vuonna 2013 hankittu kokonaisvaltaisia kotihoitopalveluita tarjoava Alina Hoivatiimi sai seurakseen vuoden 2015 alussa vaativiin suorahakuihin sekä johtamisen, organisaatioiden ja inhimillisten resurssien kehittämiseen erikoistuneen Romana Managementin ja yrittäjämäisen toiminnan mahdollistavan laskutuspalvelu Eezyn.

Lisätietoja:

Heimo Hakkarainen, konsernijohtaja, VMP Group, 040 307 5001, heimo.hakkarainen(at)vmp.fi
Juha Pesola, toimitusjohtaja, VMP Varamiespalvelu, 040 307 5105, juha.pesola(at)vmp.fi

VMP Group on yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Vuonna 1988 perustettu konserni on suomalaisessa yksityisomistuksessa. Yritys toimii franchising-periaatteella noin 50 paikkakunnalla Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Romaniassa. VMP Group on järjestäytynyt työnantaja ja työskentelee tiiviissä yhteistyössä̈ ammattiliittojen kanssa. Yritykselle on myönnetty Henkilöstöpalveluyritysten Liiton Reiluja Vuokratöitä -auktorisointi. VMP Group -konserniin kuuluvat myös johdon rekrytointeihin ja konsultointiin erikoistunut Romana Management, hoivapalveluita tarjoava Alina Hoivatiimi sekä yksityishenkilöille yritystoiminnassa tarvittavia laskutuspalveluita tarjoava Eezy Osk.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs