Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Vaasan ensimmäinen BURGER KING® -ravintola avataan ensi viikolla

BURGER KING®

Vaasan ensimmäinen BURGER KING® -ravintola avataan ensi viikolla

Tiedote.
Julkaistu: 22.04.2016 klo 08:30
Julkaisija: BURGER KING®

Hampurilaisketju BURGER KING® avaa tiistaina 26.4.2016 uuden ravintolan Vaasan Kivihakaan. Ravintolan erikoisuus on autokaista, joka löytyy ennestään vain kahdesta Suomen BURGER KING® -ravintolasta.

 

Olemme tyytyväisiä, että pääsemme vihdoin laajentumaan Pohjanmaalle, jossa on varmasti kysyntää liekillä grillatuille ja asiakkaan toiveiden mukaan valmistetuille hampurilaisillemme”, sanoo BURGER KING® -ravintoloiden ketjujohtaja Mikko Mollberg.

 

Vuonna 1954 Yhdysvalloissa perustettu BURGER KING® on tunnettu liekillä grillatuista hampurilaisistaan, jotka valmistetaan aina asiakkaiden toiveiden mukaan. Maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju erottuu kilpailijoistaan myös juomapuolella. BURGER KING® -ravintoloissa virvoitusjuomia saa juoda niin paljon kuin haluaa, ja lisäksi ravintoloissa tarjoillaan myös olutta.

 

Vaasaan 26.4.2016 klo 9.00 avattava BURGER KING® -ravintola työllistää noin 25 henkilöä. Asiakaspaikkoja ravintolassa on yli 100. ”Vaasan ravintolan erikoisuus on autokaista, joka palvelee asiakkaita viikonloppuna aamuviiteen saakka. Lisäksi ravintolamateriaaleja tehdään Vaasaan suomen lisäksi myös ruotsiksi – ensimmäistä kertaa Suomen BK-ravintolassa”, Mollberg vinkkaa.


Samaan rakennukseen avataan yhtä aikaa myös uusi Shell-asema: Shell Vaasa Kivihaan myymälä, kahvila ja autopesu palvelevat joka päivä klo 24 asti. 

KUTSU LEHDISTÖLLE:

Tervetuloa tutustumaan ennakkoon uuteen BURGER KING® -ravintolaan sekä Shell Kivihakaan maanantaina 25.4. klo 18.00–21.00. Ohjelmassa on tiloihin tutustumisen lisäksi elävää musiikkia, syötävää sekä kuplivaa juomaa. Ilmoittautumiset: www.lyyti.in/VaasaBK

 

 

Lisätietoja:

Mikko Mollberg, ketjujohtaja BURGER KING®, Restel Fast Food Oy

+358 40 485 4227, mikko.mollberg@restel.fi

 

Hanne-Mari Ahonen, Brand Manager BURGER KING®, Restel Fast Food Oy

+358 50 370 2423, hanne-mari.ahonen@restel.fi

Liitetiedostot

BURGER KING®

Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju. Ketjuun kuuluu yli 14 000 ravintolaa noin 100 maassa eri puolilla maailmaa. Suurin osa (n. 97 %) BURGER KING® -ravintoloista on itsenäisesti franchise-sopimuksilla toimivien yrittäjien pyörittämiä ravintoloita, joista monet ovat vuosikymmeniä toimineita perheyrityksiä. BURGER KING® -ravintolat palvelevat n. 11 miljoonaa asiakasta päivittäin. Lisätietoja Facebookista ja osoitteesta www.burgerking.fi.

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu noin 240 ravintolaa ja 48 hotellia.  Liikevaihto vuonna 2014 oli 386,2 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki-Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat mm. Burger King®-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, Wanha Mestari-, Hemingway’s -ravintolat ja Tapahtumaravintolat. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs