Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Suomen Hiihtoliitto uudistaa merkittävästi myyntiään ja markkinointiaan

Hiihtoliitto

Suomen Hiihtoliitto uudistaa merkittävästi myyntiään ja markkinointiaan

Tiedote.
Julkaistu: 26.05.2015 klo 13:00
Julkaisija: Hiihtoliitto

Hiihtoliiton kaupalliset toiminnat keskitetään Nordic Ski Finland Oy:lle. Jari Töykkä aloittaa Hiihtoliiton kaupallisena johtajana elokuussa.

Suomen Hiihtoliitto vahvistaa merkittävästi kaupallisia toimintojaan. Kaupallinen toiminta hoidetaan jatkossa pääosin oman osakeyhtiön Nordic Ski Finlandin kautta. Samalla SHL on nimittänyt Jari Töykän kaupalliseksi johtajaksi vastuualueenaan Hiihtoliiton myynti ja markkinointi. Hän siirtyy tehtävään elokuun aikana Infront Finland Oy:sta, missä hän on ollut vuodesta 2013 projektijohtajana. Tätä ennen Töykkä toimi vuosina 2005-2013 Suomen Urheiluliiton markkinointiyhtiö Track and Field Finland Oy:n markkinointijohtajana. Hän on toiminut myös Yleisurheilun EM-kisojen 2012 myynti- ja markkinointijohtajana.

Jari Töykkä raportoi Suomen Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Mika Kulmalalle, joka toimii oman toimensa ohella jatkossa myös Nordic Ski Finland Oy:n toimitusjohtajana.

”Pohjoismaisilla lajeilla on paras kaupallinen etsikkoaika 15 vuoteen. Tehdyillä ratkaisuilla, Nordic Ski Finlandin vahvistamisella ja alan huippuammattilaisen Jari Töykän rekrytoimisella, rakennetaan pohjaa tulevaisuuden menestymiselle. Lisää taloudellisia resursseja tarvitaan sekä huippu-urheiluun että ruohonjuuritasolle. Lähdemme siitä tavoitteesta, että olemme kaupallisesti houkuttelevin urheilukohde Suomessa muutaman vuoden sisällä ja samalla olemme edelläkävijä suomalaisessa urheilumarkkinoinnissa. Tämä kaikki johtaa taloudellisen arvon nousuun ja sitä kautta välittömästi parempaan urheilumenestykseen”, toteaa Hiihtoliiton puheenjohtaja Jukka-Pekka Vuori.

”Lähden erittäin motivoituneena rakentamaan Hiihtoliiton kaupallisesta yksiköstä menestystarinaa. Haluamme olla sekä nykyisille että tuleville kumppaneillemme osaava, innostava ja yhteen hiileen puhaltava joukkue”, sanoo Jari Töykkä.

Lisätietoja:
SHL:n ja Nordic Ski Finlandin puheenjohtaja Jukka-Pekka Vuori, puh. 050 5987 064
SHL:n toiminnanjohtaja ja Nordic Ski Finlandin toimitusjohtaja Mika Kulmala, puh. 040 5761 001
Jari Töykkä, puh. 040 5533 996

 

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs