Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Santa Maria kattaa BBQ-uutuuksia grillin ääreen

Santa Maria

Santa Maria kattaa BBQ-uutuuksia grillin ääreen

Tiedote.
Julkaistu: 20.04.2015 klo 09:00
Julkaisija: Santa Maria

Kesää odotellessa grillaussesonki voidaan julistaa avatuksi. Santa Marian BBQ-kastikkeet viimeistelevät ateriakokonaisuuden: niitä voi käyttää ruoan valmistuksessa tai lisukkeina sekä kylmänä että kuumana. Uusien BBQ-tuotteiden avulla jokaisella on mahdollisuus olla ensi kesän grillimestari.

BBQ-tuotteiden kysyntä on aiemmin painottunut kesäsesonkiin ja grillikauteen. Amerikasta meillekin rantautuneiden uutuuksien, kuten nyhtöpossun, tölkkikanan ja kotitekoisten hampurilaisten myötä BBQ-kastikkeiden suosiosta on tullut ympärivuotista.

– Olemme Santa Marialla koettaneet vastata kuluttajien toiveisiin seuraamalla trendejä myös muualta maailmalta. Siksi tuommekin BBQ-valikoimaan uutuustuotteita, joista jokainen voi valita oman suosikkinsa, kertoo Suomen Santa Marian markkinointipäällikkö Maria Orassaari.

Kastikkeet suoraan Yhdysvalloista

Santa Marian BBQ-kastikkeiden reseptejä on paranneltu sekä ainesten että makujen osalta, joten maut ovat aidompia ja puhtaampia. Kastikkeet on valmistettu Yhdysvalloissa, mikä takaa autenttisen makumaailman. Alkuperäistä fiilistä lisää lasipullot, joihin kastikkeet on pakattu kuumina: Näin kastikkeista on saatu lisäaineettomia ja niissä on voitu käyttää puhdasta sokeria.

BBQ-kastikevalikoima saa kaksi uutuutta: BBQ Sauce Sweet & Spicy Chipotle (470 g) ja BBQ Sauce Roasted Garlic (440 g) tuovat uusia makuja grilliherkkuihin.

– Santa Maria on chilien asiantuntija, joten chipotle tuntuu meille luonnolliselta variantilta. Valkosipulisella kastikkeella haluamme taas tuoda kevyempää makua, joka sopii hienosti grillatuille kasviksille, kanalle ja kalalle, Orassaari jatkaa.

Santa Marian BBQ-kastikkeita voi sivellä grillattavien ruokien pinnalle myös grillauksen aikana, niitä voi tarjota grilliruokien lisukkeina kylmänä tai kuumana.

Santa Marian BBQ-tuotteisiin kuuluvat kastikkeiden lisäksi myös erilaiset öljyt, marinadit, mausteet ja rubit, joista uutuutena tälle kaudelle tuodaan BBQ RUB Beer Can Chicken (30 g) ja BBQ RUB for Ribs (30 g).

Lisätietoja:
Santa Maria Finland Oy

Satamakaari 20 / PL 15
00980 Helsinki

Puh. 09 3198 555

Santa Maria kuluttajapalvelu: 0800 03333
etunimi.sukunimi@santamaria.fi

www.santamaria.fi

Liitetiedostot

Santa Maria on Euroopan markkinoiden johtava mauste- ja kansainvälisten ruokakonseptien valmistaja. Keskeinen liikeidea on kehittää ja johtaa toimintaa kahdella toimialalla: vähittäiskauppa ja suurkeittiö. Santa Maria -tuotemerkin alla olevat tuotekonseptit ovat Mausteet, Tex Mex, Thai, India, Spicy World, ja BBQ. Santa Maria on osa Paulig-konsernia, jolla on lähes 2 000 työntekijää viidessätoista maassa. Vuonna 2013 konsernin liikevaihto oli 850 miljoonaa euroa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs