Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Lupa ajatella toisin - INNO58h rohkaisee Varsinais-Suomen yrityksiä

Turun ammattikorkeakoulu

Lupa ajatella toisin - INNO58h rohkaisee Varsinais-Suomen yrityksiä

Tiedote.
Julkaistu: 02.12.2013 klo 11:02
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Innovaattorikoulutus

INNO58h rakentaa tulevaisuuden verkostoja ja tuottaa innovaatio-osaamista Varsinais-Suomeen. Se tuo Turun korkeakoulujen opiskelijat yhteen ratkomaan yritysten antamia kehitystehtäviä monialaisissa tiimeissä. INNO58h:ssa on lupa ajatella toisin ja rohkeus palkitaan. Innovaattorikoulutuksella luodaan osaamista, jonka avulla yritykset pystyvät kehittämään uusia menestystarinoita Varsinais-Suomeen.

                         

TERVETULOA KUULEMAAN
INNO58h-ryhmien esitykset

tiistaina 4.12 2013 klo 14.00–15.30
Turun AMK,Lemminkäisenkatu 30, Auditorio

 

INNO58h on osa maakuntamme laajempaa yhteistyöhanketta innovoinnin edistämiseksi. Mukana tässä ovat maakuntaliitto, Tekes, ely-keskus, Turun kaupunki, VTT, Åbo Akademi, Turun Yliopisto, Turun ammattikorkeakoulu ja SiencePark, kertoo koko innovaattoriryhmän puolesta Monica Tamminen. Innovaatiotoiminnassa sovelletaan Piilaaksossa saatuja oppeja innovaatioiden tekemisessä, Tamminen jatkaa.

INNO58h toteuttaa Turun ammattikorkeakoulun rehtori Juha Kettusen alkuunpanemaa ajatusta kouluttaa tuhansia innovointitoimintaan kykeneviä ihmisiä alueellemme.

- Yksi keskeisistä innovaatioiden löytämisessä ja jatkokehittämisessä on asiakkaiden tarpeiden syvällinen ymmärtäminen ja meillä tämän ymmärryksen hankkiminen onkin ollut keskiössä, sanoo Timo Linnossuo, joka toimii Turun ammattikorkeakoulun valmentajana INNO58h:ssa.

Tärkeää kehittämistyössä on kehityskaarien ja mahdollisten tulevaisuuksien huomioiminen, sillä kehittämistä pitäisi aina tehdä tulevaisuuteen. Minkälainen on esimerkiksi tulevaisuudessa mukana kulkeva radio? Tätä opiskelijat miettivät Digitalle, Linnossuo kertoo eräästä yrityscasesta.

Mukana innovoimassa ovat  Digita, Raisio-yhtymä ja Cloetta. Mukana Turun korkeakouluista ovat Turun ammattikorkeakoulu, Åbo Akademi ja Novia.

http://innostutaan.blogspot.com

Lisätiedot:

Timo Linnossuo, Tiimivalmentaja, KTM
puh. 044 9074 561
timo.linnossuo@turkuamk.fi   

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 800 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs