Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » LuinSpa ensikertalaisena mukana korkeatasoisella Top Drawer –messuilla Lontoossa

LuinSpa

LuinSpa ensikertalaisena mukana korkeatasoisella Top Drawer –messuilla Lontoossa

Tiedote.
Julkaistu: 09.09.2016 klo 10:39
Julkaisija: LuinSpa

Korkeatasoinen ja kansainvälisesti arvostettu sisustus- ja lahjatavaramessu Top Drawer järjestetään 11-13.9.2016 Lontoossa. Kotimainen uutuusbrändi LuinSpa haki keväällä mukaan näytteilleasettajaksi läpäisten komitean sisäänpääsykriteerit ensimmäisellä yrittämällä. Ensikertalaisena LuinSpa esittelee messuilla koko tuotevalikoimansa uutuuksia myöten.

LuinSpa luottaa brändinsä vetovoimaan

LuinSpan tyyli on skandinaavisen harmoninen ja valikoimaan kuuluu tuotteita, joita ei markkinoilla ole. Tuotteista muun muassa hiuspyyhe, spamekko sekä uutuus The Touch of Spa –matto herättävät kansainvälisestikin huomiota. ”Meitä varoiteltiin ettei messuille todellakaan ole helppoa päästä varsinkin kun olemme vielä suhteellisen uusi brändi. Hakiessamme luotimme silti vahvasti brändimme vetovoimaan ja pääsimme sisään ensiyrittämällä. Hakuajan jälkeenkin valikoimamme on kasvanut merkittävästi, joten uskomme, että messuista tulee menestys. Siinä missä muilla messuilla käy paljon enemmän pienempien liikkeiden ostajia, näillä messuilla käy isot ostajat. Ei siis voi olla parempaa tilaisuutta laajentua kansainvälisesti.” Kertoo Noora Mustajärvi, toinen yrityksen perustajista.

Top Drawer kokoaa yhteen laadukkaita ostajia ja jälleenmyyjiä

Top Drawer on poikkeuksellinen siitä, että se pidetään näytteilleasettajien ja vierailijoiden määrässä pienenä ja määrän sijasta panostetaan tarjonnan laatuun. Top Drawer vetääkin puoleensa isoja kansainvälisiä ketjuostajia, kuten Harrods, The Conran Shop, SCP, Skandium, Fortnum and Mason, Selfridges, Liberty, House of Fraser, Heals, John Lewis, Fenwicks, Graham Green, Urban Outfitters, Butlers, Paperchase, Scribbler sekä The National. “Top Drawer avaa valituille näytteilleasettajille mahdollisuuden esitellä brändiä todelliselle ostajien kermalle. Mukana on vain noin 15 000 tarkkaan valittua ostajaa, jolla takaamme ettei mukana ole laisinkaan turhia vierailijoita. Vain relevantit ostajat ja laadukkaat näytteilleasettajat. ” kertoo Top Drawerin edustaja Nimet Gunes.

Lisätietoja antaa:

Noora Mustajärvi

noora.mustajarvi@luinspa.fi

0414695365

LuinSpa on uusi suomalainen inspiroiva ja hemmotteleva laatumerkki, joka keskittyy tuomaan spa-tunnelmaa jokaiseen kotiin. LuinSpa tarjoaa tyylikkäitä, laadukkaita ja innovatiivisia kylpyhuonetekstiilejä sekä sisustustuotteita naisille, miehille ja lapsille  jokaiselle ja jokaiseen kotiin.

www.luinspa.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs