Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Lippupiste ostaa Liigalipun

Lippupiste Oy

Lippupiste ostaa Liigalipun

Tiedote.
Julkaistu: 21.05.2014 klo 08:54
Julkaisija: Lippupiste Oy

Lippupiste Oy ja Liigalippu Suomi Oy aloittavat yhteistyön kehittääkseen jääkiekkolippujen myyntiä ja markkinointia. Juuri tehdyn sopimuksen mukaan Lippupiste ostaa kahden vuoden kuluessa koko Liigalipun osakekannan. Syntymässä on Suomen ja Pohjoismaiden suurin jääkiekkolippujen välittäjä.

Lippupiste Oy on ostanut 19 %:n osuuden Liigalippu Suomi Oy:stä ja samalla sitoutunut ostamaan seuraavan kahden vuoden kuluessa koko osakekannan. Yritykset ovat näin aloittaneet merkittävän, jääkiekko-otteluiden lipunmyyntiä lisäävän yhteistyön. Lipunmyynnin kotimainen markkinajohtaja Lippupiste ja Suomen suurin jääkiekkolippujen välittämiseen erikoistunut Liigalippu muodostavat yhdessä Suomen ja Pohjoismaiden suurimman jääkiekkolippujen välitysorganisaation. ”Liigalippu ja Lippupiste myyvät kaikki liput jääkiekon maaotteluihin, kuuden SM-liigajoukkueen kotipeleihin, Mestis-peleihin ja KHL:n Suomen-peleihin”, tarkentaa tulevan lipunmyynnin määrää Lippupisteen toimitusjohtaja Ari Palhamo.

Yritysten yhteistyöllä haetaan lisäarvoa myynnistä ja markkinoinnista. ”Yhteistyömme painopiste on jääkiekkolähtöisessä myynnin ja markkinoinnin kokonaisratkaisujen ja uusien kuluttajapalvelujen kehittämisessä. Tavoitteenamme on saada enemmän katsojia niin kuluttajista kuin yrityksistä sekä katsojille helpompaa asiointia jääkiekko-otteluihin”, Liigalippu Suomen toimitusjohtaja Kai Tervonen kertoo. Lippupisteen osaamisesta löytyy avaintekijöitä tavoitteen saavuttamiseksi. ”Tuomme yhteistyöhön Lippupisteen vahvan asiakastuntemuksen, jonka kautta tuomme peleihin uusia kohderyhmiä esimerkiksi kulttuuri- ja perhetapahtumissa kävijöistä. Tavoitamme heidät, kuten myös urheilun ystävät, Lippupisteen monikanavaisten markkinointi- ja myyntiratkaisujen avulla, joihin kuuluvat muun muassa yhteistyö Finnairin ja Veikkauksen kanta-asiakasohjelmissa”, Lippupisteen toimitusjohtaja Palhamo kuvaa.

 

Lisätiedot:

Lippupisteen toimitusjohtaja Ari Palhamo, ari.palhamo@lippu.fi, 010 633 1010

Liigalipun toimitusjohtaja Kai Tervonen, kai@crd.fi, 0400 426 342

 

Lippupiste Oy on Kaupparekisteriin tehtyjen liikevaihtoilmoitusten mukaan Suomen suurin lipunvälitysyritys, jonka kanavien kautta myydään vuosittain noin viisi miljoonaa lippua yli 18 000 teatteri-, kulttuuri, viihde- tai urheilutapahtumaan. Lippupiste tarjoaa myös lipunmyynnin järjestelmä- ja tukipalveluita tapahtumanjärjestäjille. Panostamme laadukkaaseen ja kattavaan asiakaspalveluun lähes 60 ammattilaisen voimin. Lippupisteen omistaa Euroopan johtava lipunvälitysyritys, saksalainen CTS Eventim AG, joka toimii 19 maassa ja välittää vuosittain yli 80 miljoonaa lippua yli 100 000 tapahtumaan.

www.lippu.fi


Liigalippu Suomi Oy on välitettyjen lippujen määrässä mitattuna Suomen kolmanneksi suurin, täysin kotimainen lipunvälitysyritys, jonka kanavien kautta myydään vuosittain lähes miljoona lippua. Liigalippu tarjoaa erityisesti sen jääkiekkoasiakkaille uudenlaisia lipunmyyntiin ja kulunvalvontaan integroituja myynnin kokonaisratkaisuja.

www.liigalippu.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs