Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Lambin rakkauspapereissa teot puhuvat puolestaan

Lambi

Lambin rakkauspapereissa teot puhuvat puolestaan

Tiedote.
Julkaistu: 27.03.2015 klo 10:38
Julkaisija: Lambi

Suuret tunteet vapautetaan ihmisten ilmoille huhtikuussa, kun Lambin rakkausaiheiset talous- ja wc-paperit täyttävät jälleen kauppojen hyllyt.

Lambi keräsi viime keväänä liki 1700 lyhyttä tarinaa, joissa suomalaiset saivat kertoa pieniä rakkauden tekoja. Näistä rakkaustarinoista 16 julkaistaan nyt Lambin talous- ja 36 wc-paperirullissa. Rakkausaiheiset pehmopaperit ovat tänä vuonna ensimmäistä kertaa myynnissä suomalaisten hääjuhlien sesonkiaikaan, keväästä aina kesän loppuun saakka.

– Olemme saaneet paljon yhteydenottoja hääjuhliaan suunnittelevilta morsiamilta, jotka ovat etsineet rakkauspapereita kissojen ja koirien kanssa. Siksi tuommekin rakkauspaperit Suomen vilkkaimpaan hääsesonkiin kesämorsianten iloksi, kertoo Lambin Brand Manager Heini Mikkonen.

Tänä vuonna vietetään Rakkauden kesää

Tänä vuonna Lambi kerää uusia tarinoita rakkaudesta. Suomalaiset saavat kertoa omin sanoin, miltä rakkaus tuntuu. Näitä tarinoita kerätään toukokuussa yhteistyössä radiokanava The Voicen kanssa. Suuret tunteet pitää pakata huolella, sillä yhdelle wc- tai talouspaperiarkille mahtuu pehmeää puhetta noin 160 merkin verran.

– Viime vuonna saimme tarinoita pienistä rakkauden teoista, esimerkiksi aamukahvin keittämisestä ja eväslaatikkoon kätketyistä viesteistä. Nyt rakkauden huumassa haluamme kuulla suomalaisten suusta, miltä se rakkaus oikein tuntuu, jatkaa Mikkonen.

Lambin rakkaustarinatuotteet valmistetaan Metsä Tissuen pehmopaperitehtaalla Mäntässä. Tuotteilla on pohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki.

Tuotetiedot
Pieniä suuria rakkaustarinoita -wc-paperipakkaus, 6 rullaa, hinta noin 3,25 €

Pieniä suuria rakkaustarinoita -talouspaperipakkaus, 4 rullaa, hinta noin 3,45 €  

Tuotenäytteet ja kuvapyynnöt:

Viestintä Oy Drum, Niina Tolvanen, niina.tolvanen@drum.fi, p. 050 409 2177

Lisätiedot:

Heini Mikkonen, Brand Manager, Metsä Tissue Oyj, heini.mikkonen@metsagroup.com, p. 050 464 7557

www.facebook.com/lambisuomi
www.lambi.fi

Liitetiedostot

Pehmeät, valkoiset ja hygieeniset Lambin WC- ja talouspaperit on valmistettu 100 % puhtaasta uudesta selluloosasta. Siksi ne sopivat herkällekin iholle. Kuituraaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lambin pehmopaperituotteille on myönnetty pohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki. Tuotteet esiteltiin ensimmäistä kertaa kuluttajille vuonna 1962 Ruotsissa Vita Lamm -nimellä. Nykyään Lambi-tuotteita on saatavilla 15 maassa. Tuotteita myydään yli 100 miljoonalla eurolla vuodessa.

Metsä Tissue tuo korkealaatuisilla pehmo- ja ruoanlaittopapereillaan mukavuutta kuluttajien, loppukäyttäjien ja asiakkaiden jokaiseen päivään. Se on Euroopan johtava koti- ja suurtalouksien pehmopaperituotteiden toimittaja ja maailman johtava ruoanlaittopapereiden toimittaja. Sen päätuotemerkit ovat Lambi, Serla, Mola, Tento, Katrin ja SAGA. Metsä Tissuella on tuotantoa kuudessa maassa, sen liikevaihto vuonna 2014 oli 1,0 miljardia euroa ja se työllistää noin 2 800 henkilöä. Metsä Tissue on osa Metsä Groupia. www.metsatissue.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs