Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Kutsu koulutuskiertueelle Tampereella 24.11.2015

Studentum.fi

Kutsu koulutuskiertueelle Tampereella 24.11.2015

Kutsu.
Julkaistu: 23.11.2015 klo 09:30
Julkaisija: Studentum.fi

MIKÄ SINUSTA TULEE ISONA?

Jo neljännen kerran järjestettävä Studentum Roadshow -koulutuskiertue starttasi jälleen lokakuun alussa. Kiertueen tarkoituksena on tarjota nuorille apua koulutukseen liittyvissä ongelmissa ja auttaa heitä kysymyksessä: ”Mikä minusta tulee isona?”. Ympäri Suomen kiertävä koulutuskiertue vierailee noin 45 lukiossa, neljillä koulutusmessuilla ja kolmessa varuskunnassa.

– Kun nuorilta kysyy, mitä he ovat suunnitelleet tekevänsä lukio-opintojen jälkeen, vähintään puolet sanoo, ettei vielä tiedä, toteaa kiertueen projektivastaava Maija Salminen.

Toisen asteen koulutuksen jälkeinen tie on monella nuorella hakusessa. Koulutuskiertueella vastaillaan lukiolaisten kysymyksiin ja autetaan heitä löytämään kiinnostavia jatko-opintovaihtoehtoja. Nuoria muistutetaan esimerkiksi, ettei aina tarvitse päästä siihen ensimmäiseen vaihtoehtoon – olisi hyvä olla Plan B eli se vaihtoehtoinen opintopolku. Kiertueella suositellaan olemaan avoin useammille vaihtoehdoille.

– Kiertueen aikana nuorelle selvitetään vaihtoehtoja, mitä omilla kiinnostuksen kohteilla voi oikein tehdä. Aina ei tarvitse lähteä siihen ilmeisimpään, sanoo Salminen.

Voit testata Studentumin ammatinvalintatestistä, mikä sinun unelma-ammattisi voisi olla.


Mahdollisuus haastatteluihin Tampereella:

Aika: Tiistai 24.11.
Paikka: Tampereen yhteiskoulun lukio (Hallituskatu 32, 33200 Tampere)

Lisätietoja:

Maija Salminen
Projektivastaava
Puh: 09-856 715 54
Studentum.fi

Studentum.fi-koulutussivustolla käyttäjä voi vertailla eri koulutusvaihtoehtoja koulutusalan, koulutustyypin tai paikkakunnan mukaan. Tuomme koulutusvaihtoehtoja tarjoavat oppilaitokset lähelle tulevaa opiskelijaa, sillä kiinnostuneet voivat lähettää sivustolla yhteydenottopyynnön ja kohdistaa sen suoraan kiinnostavalle oppilaitokselle. Tavoitamme kuukausittain noin 160 000 koulutusta etsivää nuorta ja aikuista ja hakupalvelustamme löytyy tällä hetkellä noin 3500 koulutusta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs