Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Koodiviidakko Oy jo seitsemättä kertaa Suomen nopeimmin kasvavien teknologiayritysten joukossa

Koodiviidakko Oy

Koodiviidakko Oy jo seitsemättä kertaa Suomen nopeimmin kasvavien teknologiayritysten joukossa

Tiedote.
Julkaistu: 28.11.2016 klo 08:30
Julkaisija: Koodiviidakko Oy

Digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluyhtiö Koodiviidakko Oy on sijoittunut Deloitte Technology Fast 50 –listalle jo seitsemättä kertaa peräkkäin.

Deloitte Technology Fast 50 Finland listaa vuosittain Suomen nopeimmin kasvavat nuoret teknologiayritykset. Listauksessa yrityksen kasvun mittarina käytetään liikevaihdon kasvua viimeisen viiden vuoden ajalta. Deloitte Technology Fast 50 –listausta on tehty vuodesta 1995 ja Koodiviidakko Oy on sijoittunut sille vuodesta 2010 lähtien. Tänä vuonna yhtiö on sijalla 29 liikevaihdon kasvun ollessa 172%.

Koodiviidakko Oy perustettiin vuonna 2005. Yhtiö on kasvanut nopeasti työllistäen tällä hetkellä lähes 180 digiviestinnän ja ohjelmoinnin ammattilaista. Yhtiö on palkannut kuluvana vuonna 30 uutta työntekijää ja lisää rekrytoidaan jatkuvasti. Valtaosa työntekijöistä työskentelee yhtiön pääkonttorilla Oulussa, jossa sijaitsee myös yhtiön tuotekehitys ja tukipalvelut. Koodiviidakko on viime vuosina hakenut kasvua voimakkaasti myös ulkomailta. Suomen ulkopuolella yhtiö toimii Liana-brändin alla. Myyntitoimistot ovat Tukholmassa, Hampurissa, Münchenissä, Pariisissa, Dubaissa ja Hongkongissa.

Koodiviidakon Marketing Cloud ja PR Cloud –tuoteperheet kattavat koko markkinointiviestinnän ketjun sisältäen työkalut sisällönhallintaan, sähköpostimarkkinointiin, verkkokauppaan, lehdistötiedottamiseen, online-median ja sosiaalisen median seurantaan sekä markkinoinnin automaatioon. Koodiviidakko tarjoaa kaikki ratkaisunsa kokonaisvaltaisina SaaS (Software as Service) –palveluina, joihin kuuluu tuotteen lisäksi asiantuntevan tukitiimin palvelut ja jatkuva tuotekehitys.

Yhtiö on pärjännyt erinomaisesti myös muissa listauksissa ja kilpailuissa. Alkusyksystä 2016 Koodiviidakko valittiin Tivin vuoden yritykseksi. Koodiviidakko (Liana Technologies) sijoittui myös Inc. 5000 Europe 2016 –listalle Euroopan nopeimmin kasvavien yksityisten yritysten joukkoon sijalle 2778. Lisäksi yhtiö pääsi jatkoon arvostetussa European Business Awards 2016/2017 –kilpailussa ja on yksi kansallisista finalisteista.

 

Lisätietoja:

Samuli Tursas
Toimitusjohtaja
Koodiviidakko Oy
+358 40 513 5890
samuli.tursas@viidakko.fi
www.viidakko.fi

Deloitte Technology Fast 50
European Business Awards
Vuoden Tivi 2016

Liitetiedostot

Koodiviidakko Oy on Suomen suurin digitaalisiin markkinoinnin ja viestinnän ohjelmistopalveluihin erikoistunut yritys. Koodiviidakko sai valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon vuonna 2012. Lisäksi yhtiö on sijoittunut teknologiayritysten kasvua mittaavalle Deloitte Technology Fast 50 -listalle jo kuutena vuotena peräkkäin. Yhtiön kansainväliset Liana Technologies -brändillä toimivat toimistot ovat Helsingissä, Dubaissa, Pariisissa, Hampurissa, Münchenissä, Tukholmassa ja Hongkongissa. Pääkonttori ja tuotekehitys ovat Oulussa. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs