Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Kevään Huippukaupat - arvalla kivijalasta helikopterilla taivaalle

Mikke ry

Kevään Huippukaupat - arvalla kivijalasta helikopterilla taivaalle

Tiedote.
Julkaistu: 08.04.2015 klo 11:36
Julkaisija: Mikke ry

Kevään Huippukauppoja vietetään torstaista lauantaihin 16.- 18.4.2015 Mikkelin keskustassa. Kuudetta kertaa järjestettävän tapahtuman tarkoitus on elävöittää keskustan kivijalkakauppojen toimintaa sekä houkutella ihmisiä asioimaan kivijalkakaupoissa entistä enemmän.

Tänä keväänä Huippukaupat -tapahtuma tuo aivan uuden ulottuvuuden tapahtumaviikonloppuun. Kaikilla Huippukaupoissa asioivilla on mahdollisuus osallistua arvontaan ja voittaa huippuelämys. Tänä keväänä huippuelämyksenä on kahden hengen helikopterilennätys Mikkelin keskustan yllä, joka toteutetaan kesällä. ”Halusimme tapahtumalle vau-efektin ja siitä syntyi idea tarjota mahdollisuus voittaa huippuelämys. Tänä keväänä tarjolla on helikopterilento. Syksyllä on jälleen tulossa jotain jännittävää”, kertoo Mikke ry:n toiminnanjohtaja Tiina Maczulskij. ”Huippukaupoista on tullut meille kivijalkayrittäjille tärkeä tapahtuma. Nyt tapahtuma sai ihan uudenlaista sisältöä, joka varmasti kiinnostaa asiakkaita”, sanoo yrittäjä Anne Issakainen Nykynaisesta (tmi Anne Väre). Arvontaan osallistuminen on maksuton ja ei vaadi ostositoumusta.

Tällä hetkellä Huippukaupoilla on mukana toistakymmentä yritystä. ”Totta kai uusia yrityksiä otetaan mukaan. Kaikki asiasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä,” sanoo Maczulskij. Tapahtuman aikana kaikissa Huippukaupat liikkeissä on tarjolla erittäin hyviä tarjouksia. Lisäksi lauantaina 18.4 klo 11-13 on luvassa paljon erilaista ohjelmaa liikkeiden edustalla. Useissa yrityksissä on lisäksi paljon muutakin toiminnallista ohjelmaa lauantain aikana.  

Erittäin suosittu Mikke juna liikennöi myös lauantaina klo 10 -13. Lähtö on tasatunnein kirjaston viereiseltä pysäkiltä ja Mikke junan kyyti on maksuton.

 

Tapahtumaviikonlopun ohjelmaan voi tutustua www.huippukaupat.fi.


Huippukaupat –tapahtuman järjestää Mikke ry yhteistyössä kivijalkakauppojen kanssa.

Lisätietoja:

Tiina Maczulskij
040 510 4096
www.mikkelinkeskus.fi

Mikkelin keskustan kehittämisyhdistys ry (Mikke ry) on keskustan yritysten, kiinteistönomistajien ja Mikkelin kaupungin muodostama yhdistys, jossa jäsenet harjoittavat keskinäistä yhteistyötä. Yhdistyksen yhtenä päätavoitteena on tuottaa kilpailukykyä erityisesti keskustan perinteisille kivijalkamyymälöille, kahviloille ja ravintoloille. Yhdistyksen tarkoituksena on myös tuottaa keskustan viihtyisyyttä ja elinvoimaa parantavia suunnitelmia yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa, sekä tukea suunnitelmien toteuttamista yhteistyössä Mikkelin kaupungin kanssa. Yhdistys järjestää myös keskustan elävyyttä edistäviä tapahtumia ympärivuotisesti ja julkaisee keskustan tarjontaa markkinoivaa viestintää.

www.mikkelinkeskus.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs