Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Kauppapaikat ja kulkuväylät eri puolilla Suomea saavat Clear Channelin digimainokset

Clear Channel

Kauppapaikat ja kulkuväylät eri puolilla Suomea saavat Clear Channelin digimainokset

Tiedote.
Julkaistu: 30.03.2015 klo 10:30
Julkaisija: Clear Channel

Clear Channel tuo uusia mainospaikkoja Helsingin keskustaan sekä kauppakeskuksiin Mikkelissä ja pääkaupunkiseudulla. Lisäksi digitaaliset Panorama-jättinäytöt nousevat viidelle paikkakunnalle.

Tikkurilaan valmistunut Dixi-kauppakeskus Vantaalla, kauppakeskus Akseli Mikkelissä, Helsingin Keskuskatu ja Helsingin yliopiston metroasema sekä Fenniakorttelin kauppakeskustilat saavat Clear Channelin mainosnäytöt. Kauppakeskuksiin tulee ShoppingDigital-mainosratkaisut, jotka toimivat paitsi mainosnäyttöinä, myös opastetauluina. Kauppakeskus Dixiin asennetaan normaalien pystytaulujen lisäksi isoja digitauluja.

Lisäksi keskeisten kulkuväylien varteen Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä, Vääksyssä ja Juvalla pystytetään huomiota herättävät, reaaliaikaiset ja ajankohdan mukaan päivittyvät Panorama-mainostaulut.

– Panoramasta olemme onnistuneet rakentamaan valtakunnallisen ja uniikin mainosratkaisun. Panoramalla on merkittävä peitto suomalaisista ja sillä saavutetaan massamedian edut, digitaalinen ketteryys ja dynaamisuus. Uudet paikkakunnat ja erilaiset mainosratkaisut täydentävät mainosverkostoamme erinomaisesti, sillä näin pystymme tavoittamaan erilaisia kohderyhmiä entistä kattavammin, Clear Channelin toimitusjohtaja Timo Tammi kertoo.

Clear Channelin digitaalinen mainospaikkaverkosto pystyy tavoittamaan uusien mainospaikkojen myötä kaduilla ja kauppakeskuksissa yli 48,7 miljoonaa kontaktia viikossa.

 

Lisätietoja:

Timo Tammi, toimitusjohtaja, Clear Channel Suomi, puh. 0207 312 001, timo.tammi@clearchannel.fi

Clear Channel Outdoor (CCO)

Clear Channel Outdoor on yksi mailman suurimmista ulkomainosyhtiöistä, joka tavoittaa yli puoli miljardia ihmistä joka kuukausi maailmanlaajuisen verkoston kautta ulottuen 30 maahan viidessä maanosassa.  Clear Channel Outdoor on erikoistunut luomaan innovatiivisia ja innostavia ulkomainosratkaisuja yhteistyössä mainostajien kanssa soveltamalla tehokkaita keinoja, joiden avulla brändit voivat sitouttaa kuluttajia. Clear Channel Outdoor on myös edelläkävijä ulkomainosvälineiden ja digitaalisen teknologian yhdistämisessä. www.clearchannelinternational.com, www.clearchannel.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs