Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Kauppahalli24 valitsi OMD:n kasvaakseen markkinaa nopeammin

OMD Finland

Kauppahalli24 valitsi OMD:n kasvaakseen markkinaa nopeammin

Tiedote.
Julkaistu: 11.10.2016 klo 08:30
Julkaisija: OMD Finland

Lehdistötiedote 11.10.2016  -  Julkaisuvapaa heti

Ruoan verkkokauppa Kauppahalli24 aikoo kasvaa kilpailijoitaan vauhdikkaammin investoimalla dataohjattuun markkinointiin. Osana uutta stategiaansa he valitsivat markkinoinnin kumppanikseen OMD Finlandin.

Tähän asti OMD on tunnettu lähinnä mediatoimistona, mutta nyt tiedossa on huomattavasti syvempi ja laajempi yhteistyö. Kumppanuus tähtää ruoan verkkokaupan markkinaa nopeampaan kasvuun. Yhteistyö kattaa muun muassa bränditarinan rakentamisen, luovat ratkaisut, markkinointiviestinnän suunnittelun ja tuotannon niin omissa, ostetuissa kuin ansaituissa kanavissa, sekä asiakaskohtaamisten suunnittelun. OMD lähtee myös vaiheittain uudistamaan verkkokaupan asiakaskokemusta, rakennetta ja designia yhdessä Kauppahalli24:n ja sen kumppaneiden kanssa.

Kauppahalli24 on suomalaisomisteinen ja ketjuriippumaton verkkokauppa, jonka missiona on tarjota tuoretta, laadukasta ruokaa asiakkaille suoraan kotiinkuljetettuna.

"Haluamme kehittää Kauppahalli24:n palveluja yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa. OMD:stä löysimme yhteistyökumppanin, jonka kanssa voimme suunnitella kasvuhakuista markkinointiamme kokonaisvaltaisesti", Kauppahalli24:n myynti- ja markkinointijohtaja Hanna-Kaisa Risku toteaa.

"Olemme erityisen iloisia siitä, että pääsemme hyödyntämään tiedolla johdetun kokonaisvaltaisen markkinoinnin osaamistamme Kauppahalli24:n kanssa", OMD Finlandin toimitusjohtaja Markus Grannenfelt sanoo.

 

Lisätietoja antavat:

Myynti- ja markkinointijohtaja Hanna-Kaisa Risku, Kauppahalli24, p. 0500 704 724

Toimitusjohtaja Markus Grannenfelt, OMD Finland, p. 050 372 5923

 

OMD Finland on osa Omnicom Media Group Finlandia, jonka muita yhtiöitä ovat mediatoimisto ToinenPHD, dataohjattuun markkinointiin keskittyvä Ainoa Resolution sekä markkinointidatan ja -analytiikan tehostamispalveluja tarjoava uusi Annalect-yksikkö. OMD:n palveluissa yhdistyvät datalla johdettu markkinointistrategia ja tulokselliset markkinointiratkaisut, sisältömarkkinointi, luovat ratkaisut, asiakasymmärrys, teknologia, analytiikka sekä konsultointi.

Kauppahalli24 on Seulo Palvelut Oy:n kokonaan suomalaisomistuksessa oleva riippumaton verkkoruokakauppa. Kauppahalli24 tarjoaa laajan valikoiman tuoreinta mahdollista ruokaa. Ruokaa ei varastoida eikä säilötä kaupan hyllyillä, vaan tuotteet saapuvat suoraan lähituottajilta, tavarantoimittajilta ja tukuista vasta asiakkaiden tilausten perusteella. Kauppahalli24:n toimintamalli takaa tuoreuden, sillä toimitusketju on mahdollisimman lyhyt. Ostokset toimitetaan kylmäautoilla suoraan keräilyterminaalista asiakkaan kotiovelle. Kauppahalli24 tekee yhteistyötä monien pientuottajien kanssa, ja yritykselle on tärkeää olla linkkinä tuottajien ja asiakkaiden välissä. Kauppahalli24:ssä tuotteiden hinnat ovat yhtä edulliset kuin perinteisessäkin kaupassa.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs