Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Kari-Otso Nevaluoma Avotakan päätoimittajaksi

A-lehdet Oy

Kari-Otso Nevaluoma Avotakan päätoimittajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 21.05.2014 klo 13:59
Julkaisija: A-lehdet Oy

A-lehdet Oy:n hallitus on nimittänyt Avotakan päätoimittajaksi Kari-Otso Nevaluoman. Hän siirtyy tehtävään Glorian kodin päätoimittajan virasta.

 "Tuntuu hienolta palata Avotakkaan, koska olen aloittanut aikakauslehtiurani siellä ja saanut hyvät eväät alalle. Olen lapsesta saakka suunnitellut ja piirtänyt sisustuksia ja suhtaudun intohimoisesti sisustamiseen. A-lehtien viidellä vahvalla asumisen brändillä, verkkokaupalla ja sisustamisen yhteisöllä voi palvella monipuolisesti suomalaisia ja samalla vaikuttaa heidän tapaansa sisustaa", Kari-Otso Nevaluoma sanoo.

 "Avotakka on Suomen suurin asumisenlehti ja merkittävä klassikkobrändi niin lukija- kuin media-asiakkaillemme. Kari-Otsolla on laaja-alainen näkemys lehtibrändimme vahvuuksista sekä tulevista mahdollisuuksista. Hänellä on myös monipuoliset näytöt alalta, ja hän tekee tätä sydämellä ja loistavalla asenteella", A-lehdet Oy:n luova johtaja Anneli Myller kertoo.

Kari-Otso Nevaluoma aloittaa Avotakan päätoimittajana 1. syyskuuta 2014. Avotakan nykyinen päätoimittaja Johanna Falck on nimitetty julkaisuyksikön kehitysjohtajaksi.

Lisätiedot: A-lehdet Oy, luova johtaja Anneli Myller, 040 511 8837

 

 

A-lehdet-konserni on mediatalo, jonka muodostavat A-lehdet Oy ja sen tytäryhtiöt A-lehdet Dialogi Oy ja A-kustannus Oy. A-lehtien yhtenä strategisena painopisteenä on digitaalisen liiketoiminnan merkittävä kasvattaminen. Tuoreita tulokkaita yhtiössä ovat Finnish Design Shop, Suomen kattavin sisustustuotteiden verkkokauppa ja Suomessa keväällä avattu sisustusportaali Styleroom.fi. Konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs