Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Kala-alalla tapahtuu: Hätälä Oy lanseeraa uudenlaisen tuoteperheen syyskuussa

Hätälä Oy

Kala-alalla tapahtuu: Hätälä Oy lanseeraa uudenlaisen tuoteperheen syyskuussa

Tiedote.
Julkaistu: 31.08.2011 klo 11:14
Julkaisija: Hätälä Oy

Hätälä Oy vastaa kuluttajien toiveisiin tuomalla markkinoille syyskuun alussa uudenlaisen Priima-tuoteperheen. Kyseessä on kuluttajapakatut lohifileesuikaleet uusilla laatukriteereillä. Priima lohifileesuikaleiden uutuusarvo perustuu lupaukseen korkeasta laadusta: Priima lohifileesuikaleet  valmistetaan 100 %:sesti pakastamattomasta Pohjois-Norjan lohesta. Fileesuikaleiden raaka-aineena käytetään ainoastaan laadukasta, trimmattua lohifileetä. Lisäksi itse suikaleiden kokoon on kiinnitetty erityinen huomio; reilunkokoiset fileesuikaleet eivät hajoa helposti valmistettaessa. Priima lohifileesuikaleita mainostetaan loppuvuoden aikana valtakunnallisesti aikakausilehdissä.
  
Hätälän Priima tuoteperheen raaka-aineena on 100 % tuore, pakastamaton Pohjois-Norjan lohi.  Reilunkokoiset fileesuikaleet myydään uunivalmiissa rasioissa, joten ne ovat helppokäyttöisiä ja nopeita valmistaa. Tuoteperheeseen kuuluu neljä makua; chili-paprika, lempeän pippurinen, kermaiset kasvikset sekä natural, jonka voi maustaa oman maun mukaan. Kermaiset kasvikset ovat jo itsessään uutuus pakattujen elintarvikkeiden joukossa. Lohifileesuikaleiden joukossa on värikkäitä kasviksia (kukkakaalia, oranssia ja vihreää porkkanaa sekä vihreitä papuja) miedossa kermaisessa marinadissa. Priima lohifileesuikaleissa yhdistyvät terveellisyys, vaivattomuus sekä korkea laatu.


Yhteydenotot ja lisätiedot:


Hätälä Oy                
Terhi Säippä            
Myyntipäällikkö            
p.044-5626 030            

Hätälä Oy
Riku Isohätälä
Toimitusjohtaja
p.0400-586 701

Liitetiedostot

Täyden palvelun kalatalo Hätälä Oy toimittaa herkullisten aterioiden ainekset vähittäiskauppasektorille ja keittiöalan ammattilaisille kaikkialle Suomeen. Pitkä kokemus ja vankka ammattitaito yhdistettynä innovatiivisiin tuotantotiloihin takaavat maukkaita hetkiä kaikille kalaruokien ystäville. Hätälän liikevaihto oli vuonna 2010 n. 46 milj. euroa ja yrityksen palveluksessa työskentelee noin 90 alan ammattilaista. Yrityksen pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Oulussa, myyntikonttorit ovat Oulun lisäksi Seinäjoella ja Hämeenlinnassa. Liiketoiminnan perustana ovat perheyrityksen perinteiset arvot.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs