Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Jetpak testaa kärsivällisyyttäsi

Jetpak Finland

Jetpak testaa kärsivällisyyttäsi

Tiedote.
Julkaistu: 30.05.2016 klo 11:58
Julkaisija: Jetpak Finland

Jetpak on asettanut itselleen tehtävän; tarkoituksena on eliminoida asiakkaiden turha lähetysten odottelu toimittamalla lähetykset tarkkaan aikaan. ”Koska odottaminen on tylsää” – tämä on Jetpakin kulma kampanjaan, jossa sivulla kävijät voivat testata kärsivällisyyttään katsomalla maalin kuivumista, tiimalasin tyhjenemistä tai kukkaa kääntymässä aurinkoa kohti. Kampanja on käynnissä kaikissa neljässä Pohjoismaassa ja sen on tuottanut Ruotsalainen mainostoimisto Mass Creation.

 

Jetpakin viesti on, että saat lähetyksesi tarkalleen klo 8:15 sen sijaan, että toimitusaika olisi kahdeksan ja kolmen välillä. Täsmälliset toimitukset vähentävät turhaa odottelua.

-”Asiakkaat ovat kyllästyneet odottamaan lähetyksiään. Kun tilaus on tehty, se tarkoittaa että lähetystä odotetaan”, kommentoi Angelica Zwahlen, Sisältö- ja kampanjapäällikkö, Jetpak.

Kärsivällisyystesti-sivuilla voi katsella äärettömän tylsiä videoita. Tunteja kestävillä videoilla voi katsella maalin kuivumista, tiimalasin hiekan valumista ja kukkaa kääntymässä aurinkoa kohti. Ajanhaaskuu on sekä kallista että tylsää.

-”Emme ole ikinä aikaisemmin olleet näin kärsimättömiä. Turhaudumme välittömästi, jos meidän pitää odottaa edes muutamia minuutteja. Halusimme leikitellä tällä ajatuksella”, sanoo Andreas Hogby, Suunnittelija, Masscreation.

Saadaksemme videoillemme katsojia, lupaamme trailereissamme jotain aivan muuta kuin mitä videoilla esitetään. Kolmella videolla on kolme eri trailer-teemaa; kauhuelokuva ”Kuivuvan maalin talo”, katastrofielokuva ”Tylsyysvaikutus” ja rakkauselokuva.”Kääntyvä kukka”.

-”Kampanja saattaa kuulostaa omituiselta, mutta on ollut äärettömän hauskaa tehdä tylsiä juttuja! Jetpak on rohkea kokeillessaan tämäntyyppistä lähetymistapaa kommunikoinnissaan”, kommentoi Henrik Levahn, Strateginen tuottaja, Masscreation.

 

Löydät kampanjan täältä.

 

Lisätietoa:

Henrik Levahn, Masscreation +46 70-052 89 63

Angelica Zwahlen, Jetpak +46 73-368 5206

Liitetiedostot

Jetpak on eurooppalainen yritys, jonka pääkonttori on Tukholmassa. Jetpak tarjoaa sekä kiireellisiä että aikataulutettuja kuljetuksia. Jetpak-verkosto käsittää yli 150 lentokenttää Euroopassa, yli 700 ajoneuvon reittiverkoston ja yli 3600 lähtevää lentoa vuorokaudessa.

Lue lisää: www.jetpak.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs