Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » J-P RAUTAMAA BÖRJAR SOM VERKSTÄLLANDE DIREKTÖR FÖR OS/G-KONCERNEN

OS/G

J-P RAUTAMAA BÖRJAR SOM VERKSTÄLLANDE DIREKTÖR FÖR OS/G-KONCERNEN

Tiedote.
Julkaistu: 20.12.2011 klo 10:00
Julkaisija: OS/G

Marknadskommunikationskoncernen OS/G med verksamhet i Helsingfors, Åbo och Stockholm har utnämnt den internationella B9-kedjans grundare J-P Rautamaa till verkställande direktör. B9-kedjan verkar i Nord- och Östeuropa, och kommer i fortsättningen att representeras av OS/G i Finland och Sverige. 

Vid årsskiftet får OS/G-koncernen en ny verkställande direktör, J-P Rautamaa, som har lång erfarenhet av ledningsuppdrag för olika marknadskommunikationsbyråer.

– Vi vill lägga in turboväxeln för OS/G-koncernens internationalisering. J-P som byggt upp B9-kedjan från ingenting och lett en av Finlands största reklambyråer är precis den person som behövs för att sätta ordentlig fart på OS/G-gruppens tillväxt i Finland och internationellt, säger OS/G-koncernens huvudägare Jaakko Ojala, verkställande direktör för Ojala & Saari Oy som äger majoriteten av OS/G.

Vid sidan av vd-skapet för OS/G fortsätter Rautamaa tills vidare även som verkställande direktör för B9-kedjan.

– Jag är mycket glad över att B9 genom OS/G nu får fotfäste även i Finland och Sverige. B9-kedjan omfattar de största privata aktörerna i sina respektive länder, exempelvis TWIGA med 350 specialister i Ryssland och Oktan Group med 280 medarbetare i Norge och Danmark. Även i Finland och Sverige är vår ambition att växa till den största privata aktören i branschen, berättar Rautamaa.

B9 Finlands verksamhet flyttar till OS/G:s lokaler i Helsingfors. B9 Helsingfors fortsätter sin verksamhet som vanligt och ansvarar även i fortsättningen för betjäningen av de kunder som ingår i kedjans internationella servicemodell. Kunder inom B9:s lokala servicemodell handhas i fortsättningen av OS/G.

– Vi håller på att bygga upp OS/G till en unik marknadskommunikationskoncern som kan erbjuda medieoberoende lösningar till både lokalt och internationellt verksamma företag och organisationer. Få företag i Finland kan erbjuda sina kunder marknadsföring, kommunikation och upplevelsemarknadsföring från en och samma leverantör, som dessutom vid behov kan kopiera samma koncept till Nord- och Östeuropa, säger Rautamaa.

De verkställande direktörerna för OS/G-koncernens företag är Marina Laakso för OS/G Mainonta, Toni Perez för OS/G Viestintä, Petri Roivainen för OS/G Event och John Björkman för OS/G Stockholm. De kommer att fortsätta som vanligt med sina ledningsuppgifter på företagen. Jaakko Ojala fortsätter som verkställande direktör för Ojala & Saari Oy.

 

Mer information:

Ojala & Saari Oy

verkställande direktör Jaakko Ojala

tfn 0400 630 050

e-post: jaakko.ojala@osg.fi

 

OS/G och B9

verkställande direktör J-P Rautamaa

tfn +358 50 3553 000

e-post: j-p.rautamaa@b9.fi

Liitetiedostot

OS/G är en av de största självständiga marknadskommunikationskoncernerna i Finland. I koncernen ingår OS/G Mainonta, OS/G Viestintä, OS/G Event och OS/G Stockholm. Koncernen är grundad 1993 och har kontor i Helsingfors, Åbo och Stockholm. OS/G sysselsätter omkring 50 specialister inom marknadskommunikation. B9 är det enda nätverk för marknadsföringsbyråer som betjänar kunder inom handel, service och industri i Nord- och Östeuropa. Utifrån kundernas behov tillhandahåller B9 ett enhetligt men skräddarsytt sätt att närma sig en marknad bestående av över 200 miljoner människor och vitt skilda samhällen och kulturer. Nätverket verkar via sina dotterbolag i Finland, Sverige, Norge, Danmark, Ryssland, Polen, Estland, Ukraina och Vitryssland och planerar som bäst en expansion till de övriga baltiska länderna. Byråerna inom B9 tillhör de största privatägda marknadskommunikationsbyråerna i sina respektive länder. Bland kedjans kunder återfinns exempelvis Atria, Ensto, Fortum och Onninen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs