Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Frooshilta Pohjoismaiden ensimmäinen chiliä sisältävä smoothie

Froosh Oy

Frooshilta Pohjoismaiden ensimmäinen chiliä sisältävä smoothie

Tiedote.
Julkaistu: 17.08.2015 klo 13:00
Julkaisija: Froosh Oy

Froosh lanseeraa syksyllä ainutlaatuisen ja virkistävän uutuusmaun, Kurpitsa, Chili & Mandariini smoothien. Uutuus laajentaa Froosh smoothieiden makumaailmaa yhteensä 9 erilaiseen makuyhdistelmään.

Chilipaprikan käytöstä ruoissa ja juomissa on tullut globaali trendi. Froosh laajentaa tuotevalikoimaansa vastaamaan alati kasvavaa kysyntää lanseeramalla Pohjoismaiden ensimmäisen chiliä sisältävän smoothien. Pohjan smoothielle luo toimiva makupari; edelläkävijöiden suosima smoothieiden ainesosa, kurpitsa sekä raikas ja kaikille tuttu hedelmä, mandariini.

Froosh Kurpitsa, Chili & Mandariini, 250 ml 

Kurpitsa, Chili & Mandariini on täydellinen yhdistelmä trendikkäitä makuja. Chilipaprikat ovat kasvikunnan vitamiinipitoisimpia tuotteita, joiden suosio kasvaa vuosi vuodelta. Tulisella chilillä on useita eri terveysvaikutuksia ja se muun muassa tukee kehon omaa aineenvaihduntaa. Kurpitsa tekee smoothiesta täyteläisen ja se sisältää runsaasti antioksidantteja. Raikas, kaikkien rakastama mandariini tuo mukavasti makeutta chilin antaessa sopivasti potkua jälkimakuun. Kurpitsa, Chili & Mandariini on täydellinen hittituote varsinkin halloweenin aikaan.

Ainesosat 250 ml: ½ mandariinia, ½ päärynää, ½ omenaa, kurpitsaa 10 %, 10 viinirypälettä, appelsiinimehua 10 %, sitruunamehua, luonnollista chiliuutetta 1%.

100 % hedelmiä, marjoja ja vihanneksia - ei mitään lisättyä

Aivan kuten muutkin Froosh tuotteet, myös Kurpitsa, Chili & Mandariini sisältää 100 % hedelmiä, marjoja ja vihanneksia. Tuotteet eivät sisällä lisättyä sokeria, väriaineita tai muitakaan lisäaineita. Ne sopivat myös gluteenittomaan ja laktoosittomaan ruokavalioon.

Froosh hedelmäsmoothieiden säilyvyys on markkinoiden parhaimmistoa (9 kuukautta), ja se syntyy täysin ilman mitään säilöntä- tai lisäaineita. Suositellaan säilytettäväksi viileässä ja nautittavaksi kylmänä. Säilytettävä avattuna jääkaapissa. Uutuus on myynnissä tutussa Froosh lasipullossa, joka kuuluu Palpan pullonpalautusjärjestelmään ja pullosta saa 0,10 € pantin palautuksen yhteydessä. 

Saatavuus: Hyvin varustellut K-ruokakaupat sekä 1.10 alkaen Stockmannit, S-ryhmän ja Suomen Lähikaupan Valintatalo-myymälät sekä lisäksi hyvin varustellut tukkuliikkeet, kioskit, kahvilat, ravintolat sekä huoltoasemat ympäri maan.

Suositusvähittäishinta: 250 ml pulloille on € 2,50 – 3,50.

Toimittaja, hedelmäsmoothie-testi suunnitteilla? Jos suunnittelette mediassanne hedelmäsmoothie-tuotetestauksia, toimitamme mielellämme Froosh hedelmäsmoothieita testiin.

Lisätiedot ja tuotenäytteet:

Froosh Oy, Heidi Koivuniemi, 050 344 05 95, heidi.koivuniemi@froosh.fi, www.froosh.fi

Kuvat ja tiedustelut myös:

Viestintätoimisto Caprice Consulting, Sari Selkälä, 040 775 8804, sari@capriceconsulting.fi

Froosh Oy on hedelmäsmoothieiden maahantuontiin, myyntiin ja markkinointiin keskittyvä yritys. Se on ruotsalaisen Froosh AB:n tytäryritys. Froosh perustettiin Ruotsissa vuonna 2004, ja se on tänä päivänä Pohjoismaiden markkinajohtaja smoothiekategoriassa. Yrityksellä on maakohtaiset myynti- ja markkinointiorganisaatiot kaikissa Pohjoismaissa, ja sen tuotteita myydään kaikkiaan jo yli kymmenessä maassa. Suomessa Froosh on nopeimmin kasvava smoothiebrandi ja se on saavuttanut merkittävän markkina-aseman. Froosh hedelmäsmoothiet sisältävät ainoastaan hedelmää, marjoja ja vihanneksia, eivät lainkaan keinotekoisia lisä- tai väriaineita, säilöntäaineita tai lisättyä sokeria.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs