Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Finanssipalveluille entistä henkilökohtaisempia asiakaskokemuksia Accenturen ja Avanaden uuden analytiikkaratkaisun avulla

Avanade

Finanssipalveluille entistä henkilökohtaisempia asiakaskokemuksia Accenturen ja Avanaden uuden analytiikkaratkaisun avulla

Tiedote.
Julkaistu: 07.04.2016 klo 13:00
Julkaisija: Avanade

Microsoft Dynamics CRM -ratkaisuun pohjautuvien analytiikka- ja koneoppimisratkaisujen ansiosta kullekin asiakkaalle voidaan tarjota parhaiten sopivia tuotteita ja palveluja täysin automatisoidusti kanavasta riippumatta.

Helsinki, 7. huhtikuuta 2016 – Accenture ja Avanade tuovat markkinoille uuden ratkaisun, jonka avulla finanssialan yritykset voivat tarjota asiakkailleen Next Best Action -teknologiaan pohjautuvia digitaalisia asiakaskokemuksia. Accenture Customer Analytic Insights Solution (ACAI) on kehitetty yhteistyössä Microsoftin kanssa, ja se hyödyntää Accenturen, Avanaden ja Microsoftin laajaa toimialatuntemusta. ACAI:n ennustavan analytiikan avulla finanssialan yritykset voivat tarjota kullekin asiakkaalle parhaiten sopivia tuotteita ja palveluja kunkin asiakkaan historian ja tarpeiden pohjalta.

Finanssialan asiakkaiden käyttäytyminen digitaalisessa ympäristössä muuttuu jatkuvasti. Asiakkaat ovat entistä kiinnostuneempia vaihtoehtoisista palveluntarjoajista, mikä luo perinteisille alan yrityksille painetta tarjota asiakkaille palveluja, joilla ne erottautuvat kilpailijoista. Accenturen tutkimus ennustaa, että vuonna 2020 pankit ovat vaarassa menettää yli 30 prosenttia liikevaihdostaan uusien kilpailijoiden ja trendien myötä. Finanssialan yritysten onkin etsittävä uusia keinoja säilyttääkseen nykyiset asiakkaansa ja hankkiakseen uusia asiakkaita. Painopiste siirtyy yhä henkilökohtaisempiin palveluihin, jolloin yritykset voivat tarjota ACAI:n kaltaisten ratkaisujen avulla asiakkailleen palveluja, joita nämä itse kokevat tarvitsevansa.

”Asiakkaat haluavat yhä henkilökohtaisempaa palvelukokemusta kanavasta riippumatta”, kertoo Avanade Finlandin toimitusjohtaja Jussi Tolvanen. ”Next Best Action -suositusten ja muiden uusien analytiikka- ja koneoppimisratkaisujen ansiosta jopa yksittäisille asiakkaille voidaan tehdä yksilöityjä tarjouksia täysin automatisoidusti. Näin Accenturen ja Microsoftin kanssa kehittämämme reaaliaikaiseen analytiikkaan perustuvat ratkaisut auttavat yrityksiä luomaan toiminnalleen merkittävää kilpailuetua.”

Innovatiivista teknologiaa ja toimialatuntemusta
Microsoft Dynamics CRM -asiakkuudenhallintaratkaisun pohjalle rakennettu ACAI yhdistää innovatiiviset analytiikkatoiminnot ja -teknologiat yhdeksi integroiduksi ratkaisuksi. Accenturen Customer Analytics Record (CAR), jonka pohjana on vuosikymmenten kokemus finanssialan palveluista, tarjoaa monipuolisen kuvan asiakkaan toiminnasta eri kanavissa ja tukee reaaliaikaista päätöksentekoa. Microsoft Azure Machine Learning -analytiikan avulla ACAI ennustaa asiakkaiden käyttäytymistä. Tämän tiedon pohjalta se suosittelee seuraavia toimenpiteitä (Next Best Action), jotka ovat integroitavissa muiden kanavien ja järjestelmien, esimerkiksi Microsoft Dynamics -pohjaisten asiakaspalvelukanavien kanssa.

”Innovatiiviset finanssialan yritykset käyttävät analytiikkaa kerätäkseen tietoa, jonka avulla voidaan tehdä parempia liiketoimintapäätöksiä ja tarjota asiakkaille houkuttelevampia ja räätälöidympiä ratkaisuja”, kertoo Piercarlo Gera, Accenturen finanssialan markkinoinnista ja kanavista globaalisti vastaava johtaja. ”Accenturen Customer Analytic Insights Solution yhdistää vuosikymmenten kokemuksen finanssialan palveluista toimiviksi todettuihin työkaluihin ja kehittyneisiin toimintoihin. Uusi ratkaisu auttaa asiakasyrityksiämme tarjoamaan kuluttajille tuotteita ja asiakaskokemuksia, joilla ne erottautuvat kilpailijoista, ja siten tukee yritysten kasvua.”

”Teemme yhteistyötä Accenturen ja Avanaden kanssa useiden finanssialan projektien parissa, ja ACAI on uusin innovaatiomme, jolla haluamme auttaa finanssialan yrityksiä digitaalisessa transformaatiossa ja menestyksen saavuttamisessa”, sanoo Karen Cone, Microsoftin Financial Services -liiketoiminnan johtaja. ”ACAI on esimerkki siitä, miten Microsoftin teknologia voi auttaa finanssialan yrityksiä muutoksessa enemmän dataa hyödyntäviksi, tuottavammiksi ja asiakaskeskeisemmiksi organisaatioiksi.”

Lisätietoja:

Avanade Suomi: Minna Karvonen       
+358 40 500 1132
minna.karvonen@avanade.com 

H+K Strategies: Virve Hellbom
+358 40 830 9394
virve.hellbom@hkstrategies.com

 

Avanade
Avanade tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia digitaalisia palveluita, liiketoiminnan ratkaisuja sekä käyttäjälähtöisiä kokemuksia, jotka rakentuvat avanadelaisten osaamiselle ja Microsoftin ekosysteemille. Asiantuntijoidemme yhdistetty teknologia-, liiketoiminta- ja toimialaosaaminen tuottaa ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme ja heidän asiakkaitaan saavuttamaan tavoitteensa. Avanade työllistää 27 000 digitaalisesti verkottunutta asiantuntijaa 23 maassa. Sen yhteistyön kulttuuri tuo asiakkaille parhaan osaamisen monimuotoisuutta ja paikallisia arvoja kunnioittaen. Avanaden enemmistöosuuden omistaa Accenture ja sen perustivat vuonna 2000 Accenture LLP ja Microsoft Corporation. Yhtiön Suomen konttori sijaitsee Helsingissä. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.avanade.fi.

Accenture
Accenture on johtava globaali strategian, konsultoinnin, digitaalisuuden, teknologian ja ulkoistamisen asiantuntijapalveluita ja -ratkaisuja tarjoava yritys. Accenture auttaa asiakkaitaan tehostamaan liiketoimintaansa ja luomaan sidosryhmilleen kestävää arvoa vankan kokemuksensa, yli 40 toimialaa ja kaikki liiketoiminta-alueet kattavan osaamisensa sekä maailman laajimman toimitusverkostonsa avulla – yhdistämällä liiketoiminnan ja teknologian. Yrityksen palveluksessa työskentelee yli 373 000 ammattilaista, jotka palvelevat asiakkaita yli 120 maassa ja kehittävät innovaatioita, joilla parannetaan tapaa, jolla maailma toimii ja elää. www.accenture.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs