Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » EVENT.-LEHTI UI VASTAVIRTAAN

Lippupiste Oy

EVENT.-LEHTI UI VASTAVIRTAAN

Tiedote.
Julkaistu: 02.05.2013 klo 13:25
Julkaisija: Lippupiste Oy

Lippupiste uhmaa printtimedioiden laskevia trendejä ja panostaa rohkeasti Suomen suurimpaan tapahtumalehteensä. Monikanavaiseksi uudistuva event. ilmestyy toukokuun alussa reippaasti suuremmalla painoksella.

Mediamyynnin määrä on vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana vähentynyt sanomalehdissä 18 % ja aikakauslehdissä 16,2 % edelliseen vuoteen verrattuna (Lähde: TNS Gallup). Samaan aikaan maksullisten lehtien levikit pienenevät (Lähde: Levikintarkastus Oy).

”Tulojen pienentyessä julkaistavien lehtien määrä tulee vähenemään, mutta vahvimmat säilyvät. Event. ilmestyy useassa Euroopan maassa ja se on myös Suomen suurin tapahtumalehti. Muiden säästäessä haluamme vahvistaa lehtemme asemaa entisestään ja tehdä siitä monikanavaisen”, Markkinointi ja kuluttajamyynti -yksikön johtaja Petri Karjalainen Lippupisteestä kertoo.

Lippupiste uskoo printtimedian voimaan tapahtumamarkkinoinnissa ja kaksinkertaistaa panostuksensa ilmaisjakelulehteen muuttamalla lehden formaatin tabloidista aikakauslehdeksi. Lisäksi lehden painos kasvaa yli 50 % aiempaan verrattuna.

”Uskomme laadukkaan ja laajamittaisen sisältömarkkinoinnin voimaan elämysten välittäjänä”, event.-lehden päätoimittaja Marjo Nuortimo sanoo ja jatkaa: ”Näyttävän lehden pääroolissa loistavat tuhannet upeat tapahtumat, joista tahdomme kertoa koko kansalle. Haluamme saada suomalaiset sohvan pohjalta elämysten pariin.”

Toukokuun alussa ilmestyvä, uudistunut event.-lehti jaetaan veloituksetta Aamulehden ja Helsingin Sanomien lukijoille sekä kaikkiin Lippupisteen myyntipisteisiin ja moniin tapahtumataloihin. Neljästi vuodessa julkaistavan lehden painos nousee yli 580 000 kappaleen, ja se julkaistaan verkkoversion lisäksi iPad-versiona veloituksetta Apple AppStoressa. Monikanavaisuutta tukee myös Shortcut-sovellus, joka tuo lehden älypuhelimiin. Se mahdollistaa lippujen ostamisen verkkokaupasta ja lehden sisällön jakamisen sosiaalisessa mediassa.

 

Lisätiedot:
Markkinointi ja kuluttajamyynti -yksikön johtaja Petri Karjalainen, petri.karjalainen@lippu.fi, GSM 0440 112650
Event.-lehden päätoimittaja Marjo Nuortimo, marjo.nuortimo@lippu.fi, GSM 050 5329208

Event.-lehti on ilmestynyt vuodesta 2007 Lippupisteen julkaisemana. Lippupiste Oy on Suomen suurin lipunvälitysyritys, jonka kanavien kautta myydään vuosittain noin viisi miljoonaa lippua yli 18 000 teatteri-, kulttuuri, viihde- tai urheilutapahtumaan. Lippupiste tarjoaa myös lipunmyynnin järjestelmä- ja tukipalveluita tapahtumanjärjestäjille. Panostamme laadukkaaseen ja kattavaan asiakaspalveluun lähes 60 ammattilaisen voimin. Lippupisteen omistaa Euroopan johtava lipunvälitysyritys, saksalainen CTS Eventim AG joka toimii 19 maassa ja välittää vuosittain yli 80 miljoonaa lippua yli 100 000 tapahtumaan. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs