Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Euroopan jokiristeilyt ovat nyt parhaimmillaan

Oy Ebookers Finland Ltd

Euroopan jokiristeilyt ovat nyt parhaimmillaan

Tiedote.
Julkaistu: 17.05.2016 klo 08:30
Julkaisija: Oy Ebookers Finland LtdEbookersin useamman stopin palvelu tekee helpoksi meno- ja paluulentojen järjestämisen eri lentokentiltä.

Kuvittele Saksan Mustametsän synkkien kuusikoiden vaihtuvan Wienin ja Budapestin suippotornisiksi palatseiksi jokiristeilijän lipuessa pitkin Euroopan historiallista valtasuonta, Tonavaa. Katsele maisemahyttisi mukavuudesta kevään puhkeamista kukkaan halki Saksan, Itävallan, Slovakian, Unkarin ja Serbian, aina Romanian Mustallemerelle asti. Nettimatkatoimisto ebookersin markkinointipäällikön Leif Neuvosen mukaan Euroopan jokiristeily on klassikko, jonka viehätys kestää trendivaihtelut.

“Euroopan jokiristeily on avomeriristeilyn täysi vastakohta. Kunnon jokiristeilijässä kaikki hytit on varustettu lattiasta kattoon ulottuvalla lasisella ulkoseinällä, koska katse suunnataan vaihtuvaan maisemaan, ei laivan sisälle, kuten avomeriristeilyssä”, Neuvonen sanoo.

Muitakin eroja löytyy. Joku voisi verrata valtameriristeilijöitä kauppakeskusten ympäröimiin suuriin ketjuhotelleihin, kun taas jokiristeilijät ovat lähempänä boutique hotellin ideaa. Suurimmatkin jokiristeilijät ovat mitoitettu maksimissaan noin kahdellesadalle ihmiselle.

“Laadukkaimmissa risteilijöissä on ylellinen varustus ja palvelutaso, mutta tunnelma on toisaalta maanläheinen ja intiimi”, Neuvonen kuvailee.

Hänen mukaansa kevät ja alkukesä ennen Euroopan varsinaisen turistikauden alkamista on ihanteellinen aika risteilylle, koska jokirannan maisemat ovat vehreimmillään ja ilma leudon raikasta.

Ebookersin useamman stopin palvelu tekee lentojen järjestämisen jokiristeilyä varten erityisen helpoksi. Jokiristeilyissä kun päädytään eri kaupunkiin kuin mistä on lähdetty. Sen johdosta perinteiset menopaluulennot voivat olla ongelmallisia.

“Ebookersin palvelussa on yksittäisen lennon ja menopaluulennon lisäksi kolmas optio: useamman stopin lento. Siitä on helppo syöttää lennoille toivomansa lentokentät ilman lisäkuluja ja kokonaishinta on erittäin kilpailukykyinen”, Neuvonen sanoo.

Jokiristeilyn voi aloittaa lukuisista eri kaupungeista. Tonavan risteilylle voi lähteä vaikkapa Amsterdamista ja lasketella sieltä Reiniä ja Mainia pitkin Mustametsään, mistä Tonava saa alkunsa. Toisaalta risteilyn voi aloittaa vaikkapa Belgradista ja nousta sieltä vastavirtaan. Vaihtoehtoja on monia. Neuvosen mukaan vain yhden asian pitäisi olla kaikille jokiristeilijöille sama ja pakollinen – matkalukeminen.

“Claudio Magriksen Tonava johdattaa hitaasti mutta varmasti joenvarren asukkaisiin, paikkoihin ja kulttuurihistoriaan. Se on täydellistä matkalukemista”, Neuvonen vinkkaa.

 

Ebookersin risteilijäsuositukset

AmaWaterways, Amadeus, Viking Cruises, Uniworld.

* * *

Lisätietoja:
Leif Neuvonen
Markkinointipäällikkö
ebookers
Puh. +44 77101 68884
lneuvonen@expedia.com


* * *
Oy ebookers Finland Ltd, joka on toiminut Suomessa vuodesta 1999 alkaen, on Suomen johtava online-matkatoimisto. Ebookersin henkilökunta palvelee asiakkaitaan ebookers.fi-sivuston lisäksi puhelimitse. Ebookers kuuluu maailman suurimpaan matkailukonserniin Expedia Inc:iin ja tuo suomalaisten käyttöön erittäin laajan valikoiman majoituskohteita sekä lentoyhtiöitä ympäri maailman.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs