Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Elle-lehti palkitsi vuoden kosmetiikan huiput

Sokos

Elle-lehti palkitsi vuoden kosmetiikan huiput

Tiedote.
Julkaistu: 17.02.2012 klo 14:40
Julkaisija: Sokos

Elle-lehti palkitsi yhdessä Sokos-tavaratalojen ja Emotion-myymälöiden kanssa kosmetiikan huippubrändit Elle Beauty Awards 2012 -illassa. Palkinnot luovutettiin torstaina 16.2.2012 järjestetyssä näyttävässä tapahtumassa Helsingin Sokos-tavaratalossa. Illan juonsi Kristiina Komulainen ja juhlavieraita viihdytti Kim Herold.

Ensimmäisen suomalaisen Elle Beauty Awardsin teemana olivat klassikot: sekä luotettavat, markkinoilla jo pidempään olleet tuotteet että uutuudet, joilla on mahdollisuuksia vakiinnuttaa asemansa klassikkojen joukkoon. Elle Beauty Awardsissa palkittiin kolme voittajaa jokaisesta tuotekategoriasta; tuomariston valitsema ylellinen Satsaa-tuote ja hinnaltaan edullisempi Säästä -tuote, sekä yleisöäänestyksen voittanut suosikki. Tuomaristo koostui kuudesta kauneusalan ammattilaisesta.

”Elle Beauty Awards – jurytyöskentely oli uskomattoman antoisaa. Koko tuomaristo paneutui tehtäväänsä ja testasi lukemattoman määrän upeita tuotteita, joista lopulta teimme nämä huippuvalinnat”, Ellen päätoimittaja Mirva Saukkola sanoo.

Tuomariston valinnoissa näkyvät kauneustuotteiden uudet trendit, kuten luonnonkosmetiikan nousu sekä rajan hälveneminen ammattilais- ja kuluttajatuotteiden väliltä. Yleisön suosikeissa taas ylelliset laatumerkit nousivat vahvasti esiin.

”On kunnia esitellä asiakkaillemme nämä huipputuotteet. Kauneusneuvojamme Sokoksissa ja Emotioneissa ovat valmiina kertomaan lisää tuotteista ja valitsemaan asiakkaillemme parhaat kokonaisuudet kauneudenhoitoon” Sokoksen ja Emotionin Kauneuden ryhmäpäällikkö Tuija Salmi kertoo.

Tuomariston jäsenet:
Tuomariston puheenjohtaja, Ellen päätoimittaja Mirva Saukkola
Birgitta Remes, Sokos Emotion -ketjupäällikkö
Janne Suono, meikki- ja hiustaiteilija
Marja-Liisa Nevalainen, Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opiston Säätiön rehtori
Miika Kemppainen, meikki- ja hiustaiteilija
Saara Ritvos, Ellen kauneustoimittaja

Lisää Elle Beauty Awards -voittajista liitteessä.

Lisätiedot: päätoimittaja Mirva Saukkola, mirva.saukkola@elle.fi, p. 040 357 55755.
Kauneuden ryhmäpäällikkö, Tuija Salmi, Sokos- ja Emotion-ketju, p. +358 50 5319515.

Liitetiedostot

Sokos-tavaratalot sijaitsevat maamme suurimpien kaupunkien ydinkeskustoissa. Ketjuun kuuluu 11 isoa ja monipuolista tavarataloa ja 10 pienempää, pääasiassa kauneuteen sekä naisten ja miesten pukeutumiseen keskittyvää Sokosta. Emotion-ketjuun kuuluu 28 kosmetiikkaan ja naisten aluspukeutumiseen erikoistunutta myymälää. Myymäläverkostoa laajennetaan aktiivisesti ostoskeskuksiin ja hyville markkinapaikoille. Sokos-tavaratalot ja Emotion-myymälät ovat osa S-ryhmän kattavaa palvelutarjontaa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs