Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Dynamiittityöntekijä Daniel Biströmillä on Suomen kovin duuni

Kaukomarkkinat Oy

Dynamiittityöntekijä Daniel Biströmillä on Suomen kovin duuni

Tiedote.
Julkaistu: 30.04.2015 klo 09:15
Julkaisija: Kaukomarkkinat Oy

Hankolaisella Daniel Biströmillä on Suomen kovin duuni. Dynamiittia työkseen tekevä Biström valittiin voittajaksi noin 500 ehdokkaan joukosta Kaukomarkkinoiden järjestämässä kilpailussa, jossa etsittiin Suomen kovinta duunia yhteistyössä Radio Rockin ja Jone Nikulan kanssa.

Kilpailussa suomalaiset saivat ehdottaa omaa työtään tai kaverinsa työtä Suomen kovimmaksi duuniksi. Kilpailun suosio yllätti järjestäjät.

– Suomalaiset ovat kovia tekemään duunia ja kova duuni voi olla monenlaista, se selvisi hakemusten monimuotoisuudestakin. Joukossa oli sairaanhoitajaa, taksikuskia, hitsaajaa, kotiäitiä ja rakennustyöläisiä. Näitä kaikkia yhdistää kuitenkin se, että työolot vaihtelevat. Työ on liikkuvaa, se voi olla likaista, meluisaa eikä jännitykseltäkään aina vältytä, kuten ei voittajankaan ammatissa, kertoo toimialajohtaja Kyösti Ollila Kaukomarkkinoilta.

Kilpailun voittaja sai Panasonicin Toughpad-tabletin ja kovimman duunin ehdottaja Panasonicin digikameran.

– Dynamiitin käsittely on aika herkkää työtä, siinä on riski räjähtää ilmaan päivittäin. Täytyy luottaa laitteisiin ja työkavereihin, myös järki pitää olla mukana. Meillä on aika tarkat turvallisuusmääräykset, esimerkiksi tupakointi ei ole sallittua dynamiittitehtaalla, nauraa Suomen kovin duuni -kilpailun voittaja Daniel Biström.

Kaukomarkkinat halusi järjestää kilpailun Suomen kovimmasta duunista nostaakseen esille, ettei tietotekniikan hyödyntäminen enää rajoitu vain perinteiseen toimistotyöhön. Yhä useampi tarvitsee nykyisin työhönsä tietokoneen tai tablet-laitteen. Silti valtaosa laitteista on suunniteltu ns. siistiin sisätyöhön. Kaukomarkkinat tuo markkinoinnissaan esiin ”Kova työ vaatii kovat työkalut” -teemaa, ja osana tätä kampanjaa se metsästi Suomen kovinta duunia.

– Aiomme metsästää Suomen kovinta duunia myös ensi vuonna. Haluamme nostaa esiin niitä ammattilaisia, jotka tekevät tavalla tai toisella rankkaa duunia. Kova työ vaatii kovat työkalut, monissa ammateissa tietotekniikan rooli on kasvanut ja kasvaa koko ajan, painottaa Kyösti Ollila.

Lisätietoja:

Kyösti Ollila

Toimialajohtaja

Kaukomarkkinat Oy

email: kyosti.ollila@kaukomarkkinat.com
puh. 0400 448 947

Liitetiedostot

Kaukomarkkinat toimittaa Panasonic Toughbook ja Toughpad -laitteita sekä muita liikkuvan työn ratkaisuja ja mobiililaitteita vaativiin olosuhteisiin.

Liikkuvassa työssä tarvitaan usein digitaalisia työvälineitä, jotka toimivat varmasti myös siellä, missä tavallisiin tieto- ja viestintälaitteisiin ei voi luottaa. Kyse on laitteista, joiden avulla työn sujuvuutta, tehokkuutta, laatua ja turvallisuutta voidaan merkittävästi parantaa.

Tyypilliset käyttökohteet voivat sijaita sekä maastossa, vesillä tai ilmassa että haasteellisissa sisätiloissa kuten varastoissa ja tuotantolaitoksissa. Yhteistä näille ovat muuttuvat ja vaihtelevat työskentelyolosuhteet sekä tiedonhallinnan ja tietoliikenneyhteyksien kriittisyys työn onnistuneelle suorittamiselle.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs