Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Markkinointi » Alihankintamessuilla vahvistetaan asiakassuhteita

Linnan Kehitys Oy

Alihankintamessuilla vahvistetaan asiakassuhteita

Tiedote.
Julkaistu: 14.09.2015 klo 12:21
Julkaisija: Linnan Kehitys Oy

Tampereella 15.-17. syyskuuta järjestettävillä Alihankinta 2015 messuilla on jälleen kahdeksan Hämeenlinnan seudun yritystä mukana yhteisosastolla esittelemässä tuotteitaan ja palveluitaan. Yhteensä 100 m2 osastolla esittäytyvät Linnan Kehitys Oy:n lisäksi Etelä-Hämeen Metalli Oy, Milectria Oy, Jaso Oy, M-Components Oy, Koneistuspalvelu L&K Oy, Työstöhankinta Reponen Oy sekä Patenttitoimisto Jaakko Väisänen. Osaston numero on E122.

- Alihankintamessut oli meille viime vuonna erittäin onnistunut kokemus. Tapasimme messuilla asiakkaitamme ja esittäydyimme uusille kontakteille. Tapaamisista syntyi myös hyvin kauppoja, joten ilman muuta halusimme olla mukana myös tänä vuonna. Messuille otamme jälleen tänä vuonna mukaan esimerkkejä tuotevalikoimastamme. Tänä vuonna esittelemme Nikon iNexiv CNC-videomittalaitteen toimintaa. Esillä on myös stereo- ja materiaalimikroskooppeja, videoendoskooppi ja Mega Speed -suurnopeuskameroita. Messut ovat hyvä tilaisuus päästä esittelemään laitteita yleisellä tasolla suurellekin joukolle. Samalla aloitetaan keskustelut hankintaa suunnittelevien asiakkaiden kanssa. Neuvottelut jatkuvat yksityiskohtaisemmin sitten messujen jälkeen, kertoo toimitusjohtaja Mari Nummenpää Jaso Oy:stä.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen kaikki viisi hallia täyttävillä messuilla on noin tuhat näytteilleasettajaa parista kymmenestä maasta. Uusia innovaatioita nähdään vuosittain yli 2000. Esillä on alihankintateollisuuden tuotteet, palvelut ja ratkaisut metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuuden, teollisuuden ICT-ratkaisujen sekä näiden alojen suunnittelun ja konsultoinnin osalta. Alihankinta 2014 -messuihin tutustui 16 893 teollisuuden päättäjää ja asiantuntijaa.

Linnan Kehitys Oy organisoi kahdettatoista kertaa yhteisosaston järjestelyitä antaen mahdollisuuden laajempaan näkyvyyteen edullisemmin kustannuksin. Tämä vuonna osastoon on panostettu myös visuaalisesti, kun Hämeenlinnan uusi brändi ”Ihan lähellä” näkyy osastolla vahvasti. Messuvieraita halutaan muistuttaa Hämeenlinnan keskeisestä sijainnista Helsinki-Hämeenlinna-Tampere kasvukäytävän keskipisteessä.

 

Lisätietoja

Linnan Kehitys Oy, Jukka Pettersson, puh. 040 822 5467, jukka.pettersson@linnan.fi

Jaso Oy, Mari Nummenpää, puh. 040 842 6984, mari.nummenpaa@jaso.fi

Linnan Kehitys Oy on Hämeenlinnan kaupungin omistama elinkeinoyhtiö. Tehtävänämme on lisätä Hämeenlinnan tunnettuutta ja taloudellista kasvua verotuloina sijoittuvien yritysten, tapahtumien ja uusien asukkaiden kautta. Tavoitteenamme on, että Hämeenlinna on kehittyvä, kasvava ja elinvoimainen kaupunki.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs