Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Saksa shortlistojen johdossa Eurobestin avauspäivänä

Eurobest

Saksa shortlistojen johdossa Eurobestin avauspäivänä

Tiedote.
Julkaistu: 01.12.2014 klo 17:23
Julkaisija: Eurobest

Eurobest, Euroopan suurin ja arvostetuin markkinointifestivaali, on tänään avannut ovensa yli 2000:lle luovan-  ja markkinointialan ammattilaiselle. Seuraavien kolmen päivän aikana festivaali tarjoaa 48 tuntia puheenvuoroja lähes sadalta alan huippuammattilaiselta. Samalla tuomaristo arvostelee 4811 työtä, joista he valitsevat Euroopan markkinointiviestinnän parhaimmiston.

Shortlistat on julkistettu 14 kategoriasta ja ne löytyvät osoitteesta www.eurobest.com. Shortlistojen kärjestä löytyy Saksa 174 työllään ja heti perässä ovat Ranska ja Iso-Britannia.

Direct ja Promo & Activation -sarjojen tuomariston puheenjohtaja, mainostoimisto Hasan & Partnersin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Ami Hasan kertoo tuomariston koostuvan alan huippuammattilaisista, jotka odottavat innolla keskusteluita, joita shortlistaus ja palkitut työt herättävät. "Minusta shortlistoilla on hyviä töitä ja onneksi lähettyvillä ei ole rantoja, jotka houkuttelisivat tuomareita ulos tuomarointihuoneesta", hän toteaa.

Mediakategorian tuomariston puheenjohtaja Mike Holden, Worldwide Planning & Strategy Director, PHD, lisäsi: "Tuomarointi ei tule olemaan helppoa. Shortlistattujen töiden laatu on kauttaaltaan erittäin korkea – mukana niin merkittäviä töitä, että vuodesta 2014 saattaa jopa tulla Eurobestin mediakategorian vuosikertavuosi."

Huddles-kokoontumisissa, seminaareissa, Practicals-sessioissa ja työpajoissa on jo kuultu mielenkiintoisia keskusteluja siitä, kuinka luovat organisaatiot – brändit ja toimistot – reagoivat haasteisiin, joita sekä globaali sosioekonominen tilanne että ennennäkemättömät teknologiset kehitykset tuovat eteen.

Avauspuheenvuorossaan Karri Knuuttila, Finland ReDesign-hankkeen strategi, paljasti Suomen uuden kansallisidentiteetin, jonka on suunnitellut ruotsalainen Henrik Nygren. “Voimme käyttää luovuutta elämän parantamiseen vain tekemällä yhteistyötä. Siitä syystä olemme täällä tänään, ja samasta syystä koko Eurobest on olemassa”, Nygren kommentoi.

Seuraavat kaksi seminaaria toivat mielenkiintoisia näkökulmia yritysten tarpeeseen muuttaa toimintaansa, vastatakseen uusien sukupolvien muuttuneisiin asenteisiin. “Minun nuoruudessani sääntöjä vastustettiin, kun taas rajattomasta vapaudesta nauttiva Y-sukupolvi kaipaa niitä. Tälle sukupolvelle asiat eivät ole totta, ellei niistä ole otettu kuvaa”, ZenithOptimedian Global Strategic Planning Director Guy Abrahams sanoi esitellessään ZenithOptimedian Y-sukupolvea käsittelevää tutkimusta.

Sanoma Labin innovaatiojohtaja Lassi Kurkijärvi kannusti puheessaan kuuntelijoita harkitsemaan omaa asennettaan muutosta ja sen nopeutta kohtaan. “Melkein millä tahansa alalla ainoa varma asia on epävarmuus. Kysymys onkin: mitä aiot tehdä sen suhteen?”. Kurkijärven mukaan yritysten ovat osittain myös itse vastuussa siitä, minkälainen niiden toimintaympäristö on.

27. Eurobest järjestetään tänä vuonna Helsingissä 1.–3.12. Festivaali päättyy keskiviikkoiltana palkintojenjakogaalaan. Lisätietoja ja lehdistökuvia osoitteessa www.eurobest.com

 

Eurobest, Euroopan suurin ja arvostetuin markkinointifestivaali ja -kilpailu, järjestetään Helsingissä Finlandia-talolla 1.–3.12. Tarkemmat ohjelmatiedot, verkostoitumistapahtumien ajankohdat ja osallistumisohjeet löytyvät osoitteesta: www.eurobest.com. 


 

Eurobest Helsingissä – muista nämä päivämäärät: 


Seminaari-ilmoittautuminen: Käynnissä


Eurobest Helsingissä: 1.–3.12.2014 Finlandia-talossa

Eurobest-palkintojenjakogaala ja jatkobileet: 3.12.2014 


 

Lisätietoja: 


Camilla Lambert, PR & Press Manager


Eurobest, 33 Kingsway, London, WC2B 6UF United Kingdom

Puh. +44(0)20 3033 4000, e-mail: camillal@canneslions.com 


 

Hanna Litovaara, viestintäkonsultti


Viestintätoimisto Drum


Puh. +358 45 120 6767, e-mail: hanna.litovaara@drum.fi

 

#eurobest

@eurobest

 

Eurobest – Euroopan markkinointifestivaali

Eurobest on perustettu vuonna 1988. Eurobest on Euroopan suurin vuosittainen markkinointifestivaali, joka kokoaa luovan alan huiput yhteen. Vuodesta 2008 mainoskilpailu on ollut osa kahden ja puolen päivän mittaista seminaaria, jonka ohjelma sisältää tuoreita mainosalan aiheita. Mainoskilpailussa on 16 eri kilpailusarjaa. Tänä vuonna Eurobestin isäntämaana toimii ensimmäistä kertaa Helsinki. Aiempina vuosina Eurobest on järjestetty Tukholmassa, Amsterdamissa, Hampurissa ja Lissabonissa. Eurobestin järjestää Lions Festivals. Organisaatio on myös Cannes Lions sekä uuden Lions Health -festivaalien takana. www.eurobest.com

Lions Festivals

Lions Festivals is the organiser of Cannes Lions International Festival of Creativity, Lions Health and Eurobest as well as co-organisers, with its joint venture partners, of Dubai Lynx International Festival of Creativity, Spikes Asia Festival of Creativity, Asian Marketing Effectiveness & Strategy Awards, and the Digital Asia Festival. Lions Festivals is powered by Top Right Group. www.lionsfestivals.com

Kärkimedia Oy – Eurobestin virallinen edustaja Suomessa

Kärkimedia Oy on 34 suomalaisen sanomalehden omistama maanlaajuinen myynti- ja markkinointikanava. Kärkimedia tarjoaa tutkimus- ja konsultointipalveluja, kampanjasuunnittelua sekä -ideointia.Yhdessä Cannes Lionsin ja Eurobestin kanssa Kärkimedia työskentelee paremman ja tehokkaamman mainonnan puolesta, tavoitteenaan inspiroida markkinoinnin tekijöitä saamaan aikaan parempia tuloksia. www.karkimedia.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs