Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Puhutteko eurooppaa?

Puhutteko eurooppaa?

Julkaistu: 25.11.2008 klo 16:43
Julkaisija:

Open2Europe tarjoaa suomalaisyrityksille kustannustehokkaan viestintäreseptin Euroopan valloitukseen ja avaa seuraavaksi palvelut Ukrainan markkinoille

Pariisi, 25.11.2008 - Eurooppalaiseen viestintään erikoistunut PR-toimisto Open2Europe tiedottaa aloittavansa toimintansa nyt myös Ukrainan markkinoilla. Yritys tarjoaa tiedotus-, käännös-, mediasuunnittelu- ja digitaalisen viestinnän palveluja yli 30 eri maassa ja vahvistaa Ukrainan valloituksellaan asemaansa Itä-Euroopan alueella.

Talouskriisin uhan alla vientimarkkinoiden turvaamisen tärkeys korostuu. Monikulttuurisen Euroopan haltuunottaminen ei kuitenkaan ole itsestäänselvää varsinkaan pyrittäessä kustannustehokkaisiin viestintäratkaisuihin. Keskittäen yli 25 kansallisuutta edustavaa viestinnän ammattilaista yhden katon alle, Open2Europe tarjoaa suomalaisyrityksille mahdollisuuden tavoittaa lähes koko Eurooppa yhden portin kautta. Asiakas voi koota pöydän ääreen 5, 10, 15 tai 20 eri kansallisuutta ja kulttuuria edustavaa viestintäkonsulttia toiveensa mukaan ja laatia heidän kanssaan todellisen paneurooppalaisen viestintäsuunnitelman, joka on tehokas sekä paikallisella että globaalilla tasolla.

Ukrainan väkiluku on yli 46 miljoonaa ja se on Euroopan 7. suurin valtio. Maan kulutushyödykemarkkinoiden kasvupotentiaali on suuri, mikä tekee siitä erittäin kiinnostavan alueen liiketoiminnalle. Lisäksi Ukrainasta tuli toukokuussa 2008 WTO:n jäsenmaa, mikä helpottaa kaupankäyntiä. Neuvottelut ovat myös käynnissä vapaakauppa-alueen muodostamisesta EU:n kanssa.

"Monet eurooppalaiset yritykset, jotka ovat aloittaneet toimintansa Ukrainassa, tarvitsevat tehokkaan viestintäohjelman tukemaan myynti- ja markkinointitoimiaan. Virallisen ukrainan kielen lisäksi, on hallittava myös venäjä sillä esimerkiksi useat maassa julkaistavat IT-alan lehdet ovat venäjänkielisiä. Open2Europen monikielinen Ukrainasta vastaava tiimi pystyy luotettavasti välittämään yritysten viestit lehdistölle, ja sitä kautta Ukrainan kuluttajille", sanoo Johanna Toiviainen, Open2Europen Itä-Euroopan aluepäällikkö. "Yrityksemme eurooppalaisen toimintakulttuurin ansiosta suomalaisyritysten on helppo tehdä yhteistyötä meidän kanssamme lähestyessään Ukrainan markkinoita", hän lisää.

Tällä hetkellä Open2Europen palveluihin Ukrainassa luottavat jo Yves Rocher ja Philips & Lite-On Digital Solutions.

Open2Europe lyhyesti

Vuonna 2001 perustettu Open2Europe tarjoaa monipuolisia viestintä- ja käännöspalveluja yrityksille, jotka haluavat aloittaa ja kehittää liiketoimintaansa Euroopan eri maissa.

Yrityksen liiketoiminta perustuu keskitettyyn malliin ja kokoaa Pariisin lähellä sijaitsevaan päätoimipaikkaan 60 työntekijää, jotka edustavat yli 25 eri kansallisuutta. Ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta, Open2Europe voi tarjota asiakkailleen niin viestintätoimien koordinoinnin kuin kustannusten kannalta tehokkaan ja toimivan ratkaisun. Open2Europe kattaa myös Pohjois-Amerikan viestintätoimet Kanadassa sijaisevan toimipisteensä kautta.

Open2Europe tarjoaa tällä hetkellä viestintäpalveluja 4 eri sektorilla: kulutushyödykemarkkinat, korkea teknologia, kestävä kehitys ja julkinen sektori. Yli 120 yritystä ovat jo valinneet yhteistyökumppanikseen Open2Europen, joka perustusvuodestaan lähtien on kasvattanut liiketoimintaansa 40 prosenttia joka vuosi.

Lisätietoja sivuilla www.open2europe.com.

Yhteyshenkilö:
Open2Europe
Johanna Toiviainen
Puh : +33 1 55 02 14 58
j.toiviainen@open2europe.com

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs