Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Omnia W on Samsungin ensimmäinen Windows Phone 7.5 (Mango) -älypuhelin

Samsung Electronics Nordic

Omnia W on Samsungin ensimmäinen Windows Phone 7.5 (Mango) -älypuhelin

Tiedote.
Julkaistu: 26.09.2011 klo 11:00
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Samsungin uusi Windows Phone osaa jakaa mobiililaajakaistan

 Samsungin uusi Omnia W -älypuhelin on varustettu Microsoftin uudella Windows Phone 7.5 -käyttöjärjestelmällä, joka tuo mukanaan yli 500 uutuusominaisuutta. Omnia W on ergonomisesti muotoiltu ja kätevän kokoinen puhelin, joka istuu mukavasti käteen. Puhelin toimii myös mobiilitukiasemana. Internet-yhteyden voi jakaa WiFin välityksellä muihin kannettaviin laitteisiin. 

Omnia W toimii mobiitukiasemana, jonka kautta internet-yhteyden voi jakaa vaikkapa lapsille autossa tai työkavereille lentokentällä. Älypuhelin jakaa yhteyden WiFin välityksellä, ja sen kautta pääsee nettiin esimerkiksi kannettavalla tietokoneella tai toisella älypuhelimella. Uudella Omnia W:llä voi myös katsella valokuvia, kuunnella musiikkia tai katsella elokuvia langattomasti AllShare DLNA -verkon kautta. 

Microsoftin uusi Windows Phone 7.5 -käyttöjärjestelmä, joka tunnetaan myös nimellä Mango, sisältää yli 500 uutta, kuluttajille ja työkäyttöön suunniteltua ominaisuutta. Mangossa kaikki kommunikointi on järjestetty fiksusti ihmisten ja ihmisryhmien, ei sovellusten perusteella. Viestien ja sähköpostien vaihtoa on helppo seurata, koska kaikki yhteydenpito on koottu yhteen paikkaan. Lisäksi Samsungin uudella Windows Phone -puhelimella voi pelata online-pelejä ystävien kanssa Xbox Live -palvelun välityksellä. 

Mango tuo mukanaan useita työkäyttöön suunniteltuja ominaisuuksia, kuten salatut sähköpostit, joita ei voida toimittaa tai lukea muiden puhelimissa. Office-ohjelmat on integroitu Windows Phone 7.5 -käyttöjärjestelmään, mikä tarkoittaa sitä, että puhelimella pääsee kätevästi käsiksi Outlookin sähköposti- ja kalenteritoimintoihin, ja että puhelimella voi kirjoittaa, muokata ja tallentaa Word-, Excel- ja PowerPoint-asiakirjoja.

 

Pienempi ja nopeampi, nyt myös suomeksi

Omnia W on vuosi sitten lanseerattua edeltäjäänsä Omnia 7:aa pienempi ja nopeampi. Siinä on suuri 3,7 tuuman kirkas ja värikylläinen Super AMOLED -näyttö. Omnia W säilytti edeltäjästään tutun metallirungon ja se istuu pyöristetyn muotonsa ansiota mukavasti käteen.  Uutuuspuhelin on varustettu 1,4 gigahertsin suorittimella ja HSPA+-modeemilla, joka mahdollistaa peräti 14 mb/s -latausnopeudet. Tehoa riittää moniajoon, joka onkin yksi Windows Phone 7.5:n tärkeimmistä uutuustoiminnoista. Mangon myötä Omnia W:n valikot ja asetukset toimivat nyt suomen kielellä.

 

Tekniset tiedot: Omnia W on 3,7 tuuman Super AMOLED -näytöllä (800 x 480 pikseliä) varustettu älypuhelin, jossa on 1,4 gigahertsin suoritin. Laite on varustettu uudella Windows Phone 7.5 (Mango) -käyttöjärjestelmällä. Puhelimen tiedostoihin pääsee käsiksi etänä AllShare DLNA -yhteyden kautta. Now v2.0 -uutissovellus, Xbox Live, videopuhelutoiminto, GPS ja kahdeksan gigatavun sisäinen tallennustila. Yhteysominaisuuksiin lukeutuvat: WiFi 802.11 b / g / n, Bluetooth 2.1 ja USB 2.0, HSPA + 900/2100, EDGE / GPRS 850/900/1800/1900. Akku: 1500 mAh. Mitat: 115, 9 x 58,8 x 10,9 mm, paino 115,3 g. Viiden megapikselin kamera automaattitarkennuksella ja LED-valolla. Omnia W saapuu kauppoihin marraskuussa 369 euron suositushinnalla varustettuna.


Lisätietoja:

 
Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515 

Mika Engblom, myyntipäällikkö, Telecom, mika.engblom@samsung.fi, p. 0408 604 420

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, eva.carrero@samsung.fi, p. 0400 807 750

Toni Perez, OSG Viestintä, toni.perez@osg.fi, 0400 630 063.

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs