Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Markkinointitoimisto Staart onnittelee 50-vuotiasta jazzfestivaalia uniikein julistein

Staart Oy

Markkinointitoimisto Staart onnittelee 50-vuotiasta jazzfestivaalia uniikein julistein

Tiedote.
Julkaistu: 08.07.2015 klo 09:15
Julkaisija: Staart Oy

"Jazz on a summer’s day…kesä, loma, vapaus. Hikoilevat juomat, koriin käärityt eväät ja sateen pieksemät sandaalit. Bepop, rock, pop. Funkilla festaritunnelmaan ja soulilla sumuiseen aamuun. Jazzit ovat tutut kasvot vuosikymmenten takaa. Jazzit on uusi ystävä, odotettu. Tapahtuma, joka ei ole tyylikysymys – vaan tunne. Jazzit sytyttävät Porin. Syty sinäkin. 

Näillä sanoin fiilistellen porilaissyntyinen markkinointitoimisto Staart Oy toivottaa Pori Jazz 2015 -festivaalikävijät tervetulleiksi kaupunkiin.

"Eläköön porilainen hulluus, intohimo luovuuteen ja rakkaus ihmisiin! Staart haluaa onnitella viisikymppistä jazzfestivaalia viidellä omalla, uniikilla julisteella", luova johtaja Juuso Kemi Staart Oy:stä kertoo.

Staartin luovan tiimin julisteet ovat kesän ajan nähtävillä Staartin Porin toimiston ikkunoilla osoitteessa Yrjönkatu 3, Pori. Mukana ovat Juuso Kemin, Veli-Matti Lahdenniemen, Anssi KoskisenJuho Saineen ja Jonne-Pekka Stenroosin taidonnäytteet. Julisteet luovutetaan Pori Jazz 66 ry:lle festivaalin jälkeen. 

Staart kannustaa kaikkia jazzin ystäviä onnittelemaan Pori Jazz -festivaalitapahtumaa Instagramissa jakamalla tuoreita tai ikivihreitä kesäkuvia jazzeilta. #OnneaPoriJazz hashtagilla merkityt kuvat pääsevät festarikävijöiden ihailtaviksi myös Staartin toimiston ikkunanäytölle. 

Jaa tuore tai ikivihreä kesäkuvasi jazzeilta Instagramissa hashtagilla #OnneaPoriJazz

 

Lisätietoa: 

Juuso Kemi, 050 550 9427
juuso.kemi@staart.fi
Twitter: @juusokemi

Staart Oy on ketterä ja kanavariippumaton markkinointitoimisto, joka on tämän päivän digiympäristössä kuin kotonaan. Suunnittelemme ja toteutamme markkinointiviestintää ja designia brändeille, jotka haluavat erottua joukosta. Työllistämme Helsingissä ja Porissa 12 alan huippuosaajaa. Vuonna 2014 liikevaihtomme oli 1,4 M€. Lue lisää ja tutustu töihin www.staart.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs