Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » MAINOSTOIMISTO SMOYN OMISTUS KESKITTYY

Mainostoimisto SMOY

MAINOSTOIMISTO SMOYN OMISTUS KESKITTYY

Tiedote.
Julkaistu: 29.06.2016 klo 15:46
Julkaisija: Mainostoimisto SMOY

Mainostoimisto Smoy Oy on ostanut 27.6. kirjatulla kaupalla 32 % osakkeistaan kahdelta osakkaaltaan, jotka eivät ole työskennelleet toimiston palveluksessa. Smoyn omistus keskittyy nyt sen toimivalle johdolle. Toimitusjohtaja Maria Blomberg omistaa edelleen enemmistön eli 52 % Smoyn osakkeista ja projektijohtaja Kimmo Levonen 16 %.

 ”Omistuksemme on pysynyt samana vuodesta 2009, jolloin ostimme Smoyn Bonnierilta, ja nyt oli aika miettiä yrityksen kehittämistä edelleen. Halusimme varmistaa hyvässä yhteisymmärryksessä osakkaiden kesken sen, että meillä on tulevaisuudessa mahdollisuus laajentaa Smoyn omistuspohjaa ja sitouttaa tarvittaessa uusia asiantuntijoita mukaan yrityksen kehittämiseen,” kertoo Maria Blomberg. ”Olemme kannattava, perinteikäs mainostoimisto, ja olemme pystyneet vastaamaan hyvin tämän päivän laaja-alaiseen digi- ja mainostoimistokysyntään. Muun muassa erikoisosaamiseemme kuuluvista asiakkuusmarkkinointiin liittyvistä asioista on muutamassa vuodessa tullut aiheita, joista kaikki alalla puhuvat. Smoyssa asiakkuusmarkkinointia eri muodoissaan on suunniteltu jo yrityksen perustamisesta alkaen eli 35 vuotta. Asiakasymmärrystä ja digitaalisten kanavien hyödyntämistä tulemme kehittämään myös jatkossa.”

Lisätietoja:

Maria Blomberg, +358 40 732 2902, maria.blomberg@smoy.com

Liitetiedostot

Mainostoimisto Smoy on perustettu 1980. Asiakkaitamme ovat mm. Electrolux, K-kauppiasliitto, Martela, Nestlé, Nordea Rahoitus ja Suomen Messut.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs