Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Jukureiden mestaruusjuhlia juhlitaan näyttävästi sunnuntaina

Mikke ry

Jukureiden mestaruusjuhlia juhlitaan näyttävästi sunnuntaina

Tiedote.
Julkaistu: 18.04.2015 klo 20:50
Julkaisija: Mikke ry

Mikkelin Jukureiden Mestiksen mestaruutta juhlitaan sunnuntaina 19.4 klo 14.00 Stellan tähtitorilla. Tulossa on unohtumattomat juhlat, johon odotetaan tuhatpäistä yleisöä.  Juhlat saavat näyttävän aloituksen, kun Sakari Kuosmanen laulaa Finlandia hymnin. ”Sydämeni sykkii Mikkelille ja olin todella onnellinen Jukureiden voitosta. On ilo tulla juhlimaan mestaruutta heidän kanssaan,” sanoo Kuosmanen. Esiintymässä ovat myös Poikaa saunoo – kappaleella kansan suureen suosioon ponkaissut Poju, Stig, DJ Harald ja Blue Diamonds –tanssiryhmä. Tapahtuman juontajina toimivat jäähallilta tutut äänet Sidi Siitonen ja Hane Häyhänen.

”Odotettavissa on todellinen kansanjuhla,” sanovat tapahtuman järjestelyistä vastaavat Provents Finland Oy:n Jukka Holmstedt ja Mikke ry:n toiminnanjohtaja Tiina Maczulskij. ”Tapahtuma päätettiin järjestää tänään aamupäivällä meidän mahtavan Jukuri –joukkueen kunniaksi. Joukkue on pelannut todella upeasti voittoon asti ja ansaitsee isot juhlat,” he kertovat yhteen ääneen.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Mukana tapahtuman järjestelyissä ovat: Jukurit, Mikke ry , Provents Finland Oy, Event Production Finland Oy sekä suuri joukko talkoolaisia.

Lisätietoja:

www.jukurit.fi 

ja


Tiina Maczulskij
040 510 4096
www.mikkelinkeskus.fi

Mikkelin keskustan kehittämisyhdistys ry (Mikke ry) on keskustan yritysten, kiinteistönomistajien ja Mikkelin kaupungin muodostama yhdistys, jossa jäsenet harjoittavat keskinäistä yhteistyötä. Yhdistyksen yhtenä päätavoitteena on tuottaa kilpailukykyä erityisesti keskustan perinteisille kivijalkamyymälöille, kahviloille ja ravintoloille. Yhdistyksen tarkoituksena on myös tuottaa keskustan viihtyisyyttä ja elinvoimaa parantavia suunnitelmia yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa, sekä tukea suunnitelmien toteuttamista yhteistyössä Mikkelin kaupungin kanssa. Yhdistys järjestää myös keskustan elävyyttä edistäviä tapahtumia ympärivuotisesti ja julkaisee keskustan tarjontaa markkinoivaa viestintää.

www.mikkelinkeskus.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs