Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » HAMK kouluttaa yrittäjiä sosiaalisen median hyödyntäjiksi

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

HAMK kouluttaa yrittäjiä sosiaalisen median hyödyntäjiksi

Tiedote.
Julkaistu: 29.10.2012 klo 16:00
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Alkavien yrittäjien ilmainen teematyöpaja sosiaalisen median hyödyntämisestä valottaa uusille yrittäjille tai yrittäjiksi aikoville nykyaikaisen verkkomarkkinoinnin toimintatapoja ja mahdollisuuksia. Sosiaalinen media on muutakin kuin Facebook, mutta kaikkia yhdistää tietty etiketti ja osallistumisasenne. Markkinointi sosiaalisessa mediassa ei olekaan varsinaisesti markkinointia.

Yhteisöllinen verkko vaatii yrittäjältä säännöllistä läsnäoloa ja mielenkiintoisen sisällön tuottamista. Sosiaalinen media ei ole ilmainen, se vie vähintäänkin työaikaa. Ennakkoluuloton kokeileminen ja omien toimintatapojen hiominen auttaa suuntaamaan omat resurssit tuottavimpiin tekemisiin. Sosiaalinen media ei vaadi markkinointiosaamista, tärkeintä on olla aito.

Hämeenlinnan ympäristössä lähes 50 000 Facebookin käyttäjää

Ilmainen teematyöpajan tarjoamaa yleisnäkemystä voi syventää Facebook-koulutuksella marraskuussa. Pikastartti Facebookiin auttaa konkreettisesti yrittäjää luomaan oman Facebook-sivun, hyödyntämään sitä liiketoiminnassaan sekä laatimaan mainoksia. 

Asiakkaalle on tärkeää löytää hakemansa palvelut nopeasti. Pienellä alueella toimivat yritykset voivat helposti tavoittaa kohderyhmänsä muun muassa Facebookin avulla. Neljänkymmenen kilometrin säteellä Hämeenlinnasta on 45 900 Facebook-käyttäjää. 35-44 vuotiaita 8020. Tästä ikäryhmästä löytyy 160 ruoanlaitosta kiinnostunutta miestä. Viestin kohdentaminen on helppoa.

Kun nykyaikaisen internetin pelisäännöt omaksuu, on siellä toimiminen helpompaa, eikä se perusteiltaan ole vierasta asiakaspalvelua tuntevalle yrittäjälle. Sosiaalisessa mediassa keskipisteenä on asiakas. Facebook on yrityksille hyvä mahdollisuus.

 

Sosiaalisen median teematyöpaja alkaville yrittäjille järjestetään tiistaina 30.10. klo 14 alkaen Visamäessä. Pikastartti Facebookiin 22.11. klo 14-17, 120 euroa.


Lisätietoja sosiaalisen median koulutuksista antaa

Teemu Korpi, 050 574 5156
teemu.korpi@hamk.fi 

 

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs