Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Festarihääpari valittu huikealla äänimäärällä

Asokodit

Festarihääpari valittu huikealla äänimäärällä

Tiedote.
Julkaistu: 12.07.2016 klo 09:55
Julkaisija: Asokodit

Suomen suurimmat kesähäät tanssitaan perjantaina 22.7. Tikkurila Festivaaleilla, kun Emilia Lahtinen ja Ville Ilomäki sanovat ”Tahdon” kymmentuhatpäisen festivaaliyleisön edessä. Pari vihitään klo 15.00 festivaalin päälavalla. Seremonian toimittaa Tikkurilan seurakunnan pappi Satu Huttunen. Vihkimisen jälkeen hääpari ja heidän kutsuvieraansa juhlivat hääloungessa ruuasta, juomasta ja kotimaan kärkiartisteista nauttien.

Paikkaa festarihäiden alttarilla tavoitteli kaikkiaan 37 pariskuntaa, joista viisi valittiin yleisöäänestykseen. Äänestysaika päättyi 10.7. Hääpariehdokkaat keräsivät kaikkiaan huimat 14 000 ääntä. Yleisön suosikiksi nousivat Emilia Lahtinen ja Ville Isomäki, jotka valittiin hääpariksi yli 5500 äänellä. Hääjärjestelyistä vastaavan Asokotien markkinointipäällikkö Jaana Lahtinen kertoo, että ihmisten kiinnostus festarihäitä kohtaan on ylittänyt odotukset moninkertaisesti.

Voittajapari hurmasi yleisön esittelyllään. – Olemme energisiä, rohkeita, huumorintajuisia, elämänmyönteisiä ja onnellisia, morsian Emilia Lahtinen kuvailee itseään ja tulevaa puolisoaan.

Festarihäiden järjestäminen perustuu Asokotien haluun auttaa nuoria pareja elämän alkuun. Tähän liittyen Asokodit antaa pariskunnalle häälahjaksi asokodin vuodeksi käyttöön. Emilialle ja Villelle lahja on osuva, sillä perhe asuu Villen työn vuoksi viikot kahdessa osoitteessa 370 kilometrin päässä toisistaan. Perheeseen kuuluu myös 2-vuotias poika ja vuoden vanha tytär. Työn ja perhe-elämän yhteensovittaminen ei ole aina ollut helppoa. Etenkin hääjärjestelyihin ryhtyminen on ruuhkavuosina lykkääntynyt.

Hääpariin ja festarihäihin voi tutustua tarkemmin sivulla onnellaonosoite.fi.

Festarihäiden kampanjan on Asokodeille suunnitellut ja toteuttanut Vastavirta Agency of Interest.

 

Tervetuloa festarihäihin!

Median edustajat ovat tervetulleita seuraamaan Emilian ja Villen vihkimistä perjantaina 22.7.2016 Tikkurila Festivaalien Vantaan Energia -lavalla. Paikalle kannattaa saapua viimeistään klo 14.00. Vihkiseremonia alkaa klo 15.00.

Hääparia on mahdollista haastatella ennen tai jälkeen hääpäivän. Haastattelupyynnöt vastaanottaa hääparikoordinaattori Milla Pesonen, p. 041 507 2519, milla@tikkurilafestivaali.fi.

HUOM! Median edustajien tulee akreditoitua festivaaleille etukäteen sivun https://www.tiketti.fi/Tikkurila-Festivaali-2016-PRESS-akkreditointi/154993 kautta. Festivaalialueelle ei pääse ilman akreditoitumista ennakkoon. 

 

 

Hääparin haastattelupyynnöt:

Hääparikoordinaattori Milla Pesonen, p. 041 507 2519, milla@tikkurilafestivaali.fi, Tikkurila Festivaali

 

Lisätiedot:

Markkinointipäällikkö Jaana Lahtinen, p. 020 161 2235, jaana.lahtinen@asokodit.fi, Asokodit

 

http://onnellaonosoite.fi/ 

http://tikkurilafestivaali.fi/

https://www.asokodit.fi/

 

Festarihääparin kuva: Vastavirta

 

Liitetiedostot

Asokodit kuuluu Asuntosäätiö konserniin ja Suomen suurin asumisoikeusasuntojen omistaja. Asuntosäätiö on alueiden ja monipuolisen asuntotuotannon kehittämiseen erikoistunut rakennuttaja ja kiinteistöjen omistaja. Asuntosäätiö toimii 31 paikkakunnalla Suomessa ja rakennuttaa vuosittain noin 500 asuntoa erityyppisillä omistusmuodoilla. Konsernin omistuksessa on tällä hetkellä 16.500 asuntoa, joista pääosa on asumisoikeutta. Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs