Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Mainonta » Arktinen Banaani lisää kaunoa ja tietoa

Arktinen Banaani

Arktinen Banaani lisää kaunoa ja tietoa

Tiedote.
Julkaistu: 07.06.2016 klo 09:15
Julkaisija: Arktinen Banaani

 

Arktinen Banaani panostaa kesällä ja syksyllä 2016 kertoma- ja tietokirjallisuuteen, suosittuja ja korkeatasoisia sarjakuvia unohtamatta. Kesän ja syksyn aikana julkaistavat romaanit ulottuvat vakoiluteemoista lastensuojeluun, realistisesta nuorisokuvauksesta fantasiaan. Olivatpa päivän puheenaiheita peliteollisuus tai alkoholipolitiikka, kustantamossa uskotaan, että kirja säilyttää keskeisen asemansa tärkeistä ja kiinnostavista aiheista keskusteltaessa. 

Käytännöllisen filosofian professori Timo Airaksisen antaa suuntaviittoja Suomen tulevalle uudelle vuosisadalle teoksessa Sinivalkoinen kirja – Menneisyyden Suomi tulevaisuudessa tähdentäen, että maailma muuttuu vaikka emme tekisi asialle yhtään mitään, mutta silloin muutos tuskin on meille suotuisa.

Arktisen Banaanin uusia kirjailijanimiä ovat mm. kuvataiteilija-kirjailija Harri Manner ja tietokirjoistaan tunnettu Jukka Rislakki. Tietokirjat ulottuvat Esa Mäkijärven italialaista jalkapalloa käsittelevästä teoksesta Ian Buxtonin viskitietouteen sekä Jonna Pulkkisen ja Marko Mustosen lama-ajan keittokirjaan.

Pelialan suomalaismenestykset näkyvät myös sarjakuvassa; Juhani Sokan Playmore-stripeissä seikkailevat klassiset pelihahmot, Miha Rinteen Matkailua pelialalla kertoo pelien kehittämisestä. Rinteen sarjakuvaan perustuvaa Bitwisards – Nuoret gurut kyberavaruudesta -televisiosarjaa esitetään Yle Areenassa elo-syyskuussa.

Milla Paloniemi kuvaa elämäänsä blogisarjakuviensa kokoelmassa 112 osumaa – sarjakuvataiteilijan päiväkirja. Kris Keräsen Ahistunu Pupu kuuluu lupaavimpiin uusiin tulokkaisiin. Dekkarisarjakuvaa edustavat Jussi Piirosen sarjakuvasovitus Harri Nykäsen Raidista sekä Ossi Hiekkalan Nimettömien hautojen maa.

Vanhoista mestareista mukana ovat Pertti Jarla, Ilkka HeiläPetri Hiltunen ja Jarkko Vehniäinen, jolta ilmestyy myös lastenkirja Kamala luonto: Lapsuus sarjan hahmojen varhaisista vaiheista. Tuuli Hypén jatkaa ketunpojasta kertovaa lastenkirjasarjaa kuvakirjalla Veikka ja talvi.

 

Voit ladata Arktisen Banaanin sähköisen kirjakatalogin 2016 tämän tiedotteen linkistä tai tilata veloituksettoman painetun luettelon tästä: http://arktinenbanaani.fi/tuote/a/9789522703095

Lisätiedot: Arktinen Banaani, kustantaja Harto Pasonen, puh. 050 529 9768, harto.pasonen@sarjakuva.com, kustannustoimittaja Vesa Anttonen, puh. 040 778 3254, vesa.anttonen@sarjakuva.com ja myyntipäällikkö Katariina Huttunen, puh. 050 323 3301, katariina.huttunen@sarjakuva.com

Liitetiedostot

 

Arktinen Banaani tunnetaan erityisesti sarjakuvajulkaisuistaan, joiden vahvinta kotimaista kärkeä edustavat B. Virtanen, Fingerpori ja Kamala luonto. Sarjakuvakirjoja yritys on myynyt yli kaksi miljoonaa kappaletta. Viime vuosina kustannustoiminta on laajentunut myös kauno- ja tietokirjallisuuteen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs